Kæl for detaljerne på badeværelset

Badeværelset skal ligesom resten af hjemmet være behageligt at opholde sig i, så det er vigtigt at have styr på detaljerne. Hvis du mangler inspiration til fornyelse, har vi her lavet en liste over nogle af de flotte muligheder, der er derude.

Luksuriøs hotelstemning
Hotelstemning med gyldne og mørke toner. Spejlet All Saints fra Kartell by Laufen har LED-lys i rammen og fås i flere farver. 10.156 kr. Håndvask i saphirkeramik med guldbelægning, 5468 kr. Boutique-møbel med pladsbesparende vandlås, 16.125 kr.

Skulpturel belysning
Lampeserien Rifly er en del af samarbejdet mellem Kartell og Laufen. Den er fremstillet i transparent PMMA og fås i gennemsigtig samt guld, sølv og kobber. Findes i væghængt eller som pendel i tre størrelser: 300, 600 og 900 mm. Fra 5156 kr., Kartell.

Italiensk marmor fra Lithea
Italienske Lithea er specialister i at lave vaske og bassiner i marmor. Serien her hedder Panarea og består af vaske samt borde og afsætningspladser i metal og marmor. Fås i flere typer marmor. Vask fra 42.000 kr. Møblerne er endnu ikke prissat, Lithea.

Hvidt i hvidt
Hvidt går aldrig af mode i badeværelset, og med vasken Bacino Bowle blødes de stramme linier op. Spejl og hylde er L-cube til hhv. 9188 kr. og 3306 kr. Vasken koster 3406 kr., Duravit.

Giv badeværelset karakter
Et tapsamlet badmøbel giver badeværelset karakter og kan sagtens sættes sammen med mere hårde overflader. Møblet fra Skabrum fås i fem forskellige størrelser, pris ved henvendelse, Skabrum.

Diskret opbevaring i træ
Det naturlige træ har vundet indpas i resten af hjemmet, og badeværelset er ingen undtagelse. Skabet her er fra serien L-Cube fra Duravit og er fremstillet i egetræ. 10.888kr., Duravit.

Frame & Rest
Her har Norm Architects leveret et flot møblement til badet med et design, der er let og luksuriøst på samme tid. Serien hedder Frame & Rest og er de danske designeres andet badeværelsesprojekt for producenten ex.t. Det er et modulært system, hvor hylder, borde og siddemoduler kan udvides efter behov. Fra 4800 kr., ex.t.

Gyldne armaturer
De gyldne metaller gør for alvor deres indtog på badeværelset. Her er det Antonio Citterios smukke armaturer for Axor, der har fået en flot finish, der både kommer i blank og mat. Fra 4000 kr., Axor.

Smukt retrolook
Det rigtige armatur kan gøre forskellen i indretningen af vaskeområdet. Memory er designet af Benedini Associati og fås fx i denne udgave i bruneret messing. Endnu ikke prissat, Agape.

Rene linjer
Core er en ny vask fra Kvik, der skiller sig ud med et skarpt design. 11.373 kr., Kvik.

Klassisk hvid
Soklen på dette kar snyder øjet, så det i kombination med den buede kant virker lavere og mere strømlinet, end det er. Pris på forespørgsel, Clou.

Naturlig luksus
Naturlige materialer er et oplagt valg i et rum, hvor vand spiller hovedrollen. Boffis A45-serie af møbler fås i mange overflader og mål. Vasken i marmor er designet af Victor Vasilev og fås i flere størrelser. Pris på forespørgsel, Boffi.

Enkle armaturer
Til venstre ses Supernova, som er en serie bad-produkter, der bare vokser og vokser. Senest med dette 1-grebs armatur, hvilket bringer serien op på mere end 60 armaturer. 6138 kr., Dornbracht.
Til højre ses Curvet, et lidt anderledes bud på en håndvask, hvor armaturet er sat til højre for vasken. 3088 kr., Design4home.

Grafisk og stilrent

Til venstre ses Vero i sort, som skaber modspil i et ellers hvidt badeværelse. 4240 kr., Duravit.

Til højre ses vasken Track, som er designet af Prospero Rasulo for Valdama. Den matte overflade giver vasken en blødhed på trods af det geometriske design. Fås i tre størrelser og en lang række farver. Endnu ikke prissat, Valdama.

Sammenklappelig vask
Det mobile udtryk, som også har fundet vej til køkkenet, er anvendt med succes i toiletmøblet My Bag. Spejlet kan klappes sammen og lukkes ned over vandhanen, som også folder sammen. På den måde gemmes vasken væk og kan anvendes som et bord. Fås i 5 farver. 37.681 kr., Design4home.

Stilren badoplevelse
Til venstre ses brusehovedet Sound, hvorfra tonerne strømmer lifligt ud med vandet. Musikken afspilles via bluetooth fra fx en mobiltelefon. 3486 kr., Design4home.
I midten ses en termostat fra Axor Citterio E til brusebadet. 7036 kr., Axor.
Til højre ses to fritstående armaturer, som løsner op for indretningen. Franske Clou har produceret et klassisk armatur med brus. Pris på forespørgsel, Clou. Antonio Citterio har også designet sit eget bud på det fritstående armatur, som er mere nyt og strømlinet i designet. 18.316 kr., Axor.

Stærkt design og lækre løsninger
Til højre ses badeværelsesserien INO for Laufen, som er designet af den japanske designer Toan Nguyen. Badekar og vaske er i saphirkeramik, som er ekstra tynd uden at gå på kompromis med styrken. Badekar 37.250 kr., vask 10.125. Vaskemøbel 12.625 kr., Laufen. Afløbet er en uundgåelig del af badet, men en del, vi helst vil se så lidt til som muligt. Til venstre ses Unidrain Custom, som er lavet netop til det formål og giver mulighed for, at man dækker afløbsrenden med samme flise som resten af badet. Resultatet er et næsten usynligt afløb. Fra 3385 kr., Unidrain.

Monokromt design
Knud Holscher Design har stor erfaring med badeværelsesudstyr lige fra den omfattende D-line-serie til toiletter fra IFÖ – og dette Spira Art-toiletsæde tegnet for Pressalit. Toiletsædet passer til alle IFÖ Spira-toiletter.

Svævende kummer
Til ses Grohe Sensia Arena, som ser enkelt ud, men faktisk er udstyret med en shower-funktion, der rengør efter toiletbesøg, samt en varmluftstørrer. Et luftskjold forsegler desuden dårlig luft nede i toilettet. 15.996 kr., Grohe. Til højre ses Darling New, som er en klassisk serie, som er blevet frisket op. Det rene, tidløse design passer til ethvert bad eller toilet. 2752 kr., Duravit.