badeværelse
© PERNILLE GREVE

Inspiration til et stilrent, men praktisk badeværelse

I et hus ved Solrød Strand gik ejerne efter at skabe et badeværelse med et æstetisk og slidsikkert design.

Designet med praktiske løsninger

Bor man tæt på havet, og er man samtidig ejer af to hunde, så kan det ofte blive til lidt af et projekt, når man kommer retur fra en strandtur, og sandet skal skylles af de firbenede igen. Det måtte ejerne af et hus i Solrød Strand indse, og derfor blev praktik afgørende, da de skulle vælge materialer til badeværelset.

Særligt gulvet skulle kunne klare slid fra sand og vand, og derfor er der lagt et gulv af silkecement, der ikke har helt samme rå udtryk som beton, men til gengæld har en vis elegance over sig.

badeværelse

Douchetoilet med sort trykpanel er fra Geberit, mens den sorte toiletbørste og -holder er fra Menu. Vasen på den lille afsats over toilettet er fra keramikeren Christian Bruun.

© PERNILLE GREVE
badeværelse

De fingertappede detaljer på skufferne i Woodforms design vidner om godt håndværk, som især kommer til syne i skuffernes rumopbygning.

© PERNILLE GREVE

Æstetisk, moderne design og nøje udvalgte materialer

Ud over praktikken skulle æstetikken også være på plads. Farveskalaen er beige, natur og grå, og der er anvendt gedigne materialer med et moderne, klassisk touch som baderumsmøblet af træ med et varmt, organisk udtryk.

badeværelse

Sorte detaljer er indtænkt som kontraster i det lyse rum. Brusevæggen med sort metalkant fra BDA Living giver et lidt industrielt og råt udtryk med et armatur fra Damixa. En sort badeværelsesstige fra Menu er brugt som håndklædeholder.

© PERNILLE GREVE