Gør badeværelset lækrere med marmorelementer

Både små og store marmorelementer føjer lidt ekstra lækkerhed til dit badeværelse, og der er rig mulighed for at finde noget, der passer til dit hjem.

Mere marmor

Marmor har længe været et eftertragtet materiale, men i den senere tid har marmor haft en renæssance, og der findes efterhånden marmorting i alle afskygninger. Der er især mange lækre produkter til badeværelset, så hvis du har et akut marmorbehov på dit badeværelse, er der heldigvis muligheder nok.

© Södahl

Accessories

Mindre ting såsom sæbedispenser, tandbørstekrus og håndklædeknager kan nemt udskiftes med lækre marmorsager. Det kræver ikke noget særligt, det er billigt, og hvis du vil skifte det ud igen, kan det gøres i et snuptag.

© Nordstjerne

Opbevaring

Du kan nemt finde flotte æsker og krukker i marmor, som du kan bruge til at opbevare vatrondeller, smykker og førstehjælpsudstyr i. De pynter sandsynligvis bedre end vatrondeller og plaster, og så har du styr på alle dine småting.

© Kristina Dam

Lille bord

Hvis du har god plads på badeværelset, kan du f.eks. investere i et lille marmorbord. Brug det til parfumer og cremer, eller skab hygge og spastemning på badeværelset med levende lys og duftpinde.

© New Works

Belysning

Lamper i marmor er en lidt anderledes måde at bruge materialet på, men det giver en spændende effekt, når så robust et materiale svæver fra loftet. Vælg eventuelt en farve, der står i kontrast til resten af badeværelset, så lamperne skiller sig ud og kommer til sin ret.

© Fired Earth

Fliser

Marmorfliser kan bruges både på gulv, vægge og i brusenichen, så du kan vælge, om det kun er badet, der skal opgraderes, eller om hele badeværelset skal dækkes med marmorflader. Du kan vælge store eller små fliser eller måske endda et sildebensmønster - hver løsning har sit helt eget udtryk.

© Boffi

Bordplade og vask

Du kan også vælge at investere i en håndvask eller bordplade i marmor, som kan skræddersys til dine behov. Det er en robust løsning, som giver badeværelset noget karakter, og du kan få det præcis, som du vil have det.