Et roligt rum kun til bad

Her i badeværelset er pladsen dedikeret til ro, renhed og velvære. Derfor er wc’et også flyttet ud og ind i et lille rum ved siden af.

© Andreas Mikkel Hansen

Gulvet spiller en markant rolle i rummet, og der er derfor prioriteret masser af fri gulvplads og enkle møbler, som ikke stjæler opmærksom-heden fra det.

De store marmorfliser hedder Jura Grau Blau og er skåret af millioner af år gammel, schweizisk havbund, hvor aftegninger af fossiler og planter træder tydeligt frem.

Fliserne har en varm og indbydende lød, der skifter afhængigt af lyset. Fås bl.a. hos Odorico Studio.

Spejlskabet strækker sig i næsten hele væggens bredde og giver ekstra dybde og pladsfornemmelse i rummet.

Både spejlskabet og vaskemøblet er fra Piero Lissonis Zone-serie for Boffi. Begge med brede skydelåger, der glider til siden i hele skabets længde.

© Andreas Mikkel Hansen

Stilen er minimalistisk med fokus på materialerne. Uderummet er tænkt med som del af spa-oplevelsen, da badet har sin egen afskærmede terrasse. Små siddepladser giver anledning og plads til at nyde en kop te – om sommeren for åbne døre.

© Andreas Mikkel Hansen

Det ligner et lille hjerte aftegningen fra havbunden, som træder flot frem i Jura Grau Blau-marmorgulvet.

© Andreas Mikkel Hansen

Der gemmer sig af opbevaringplads bag skydelågerne i både over- og underskab, der har indbyggede, praktiske skuffesystemer til småting. Fra bordpladen i corian styres begge armaturerne til dobbeltvasken med de integrerede armaturgreb. Duftlys fra Karmameju giver spastemning. Sæbeholder fra Vipp.