indret lækkert badeværelse lyst kurbad spa geberit
© Geberit

4 tips der forvandler dit badeværelse til ren velvære

Vand har i tusinder af år dannet rammen om velvære og sundhed, så hvorfor ikke omdanne badeværelset til din helt egen velvære-højborg?

Kurbade og spa er noget mange af os forbinder med luksus, velvære og selvforkælelse. Det er her vi kan koble af, tømme hovedet for forstyrrende tanker og mærke vandets helende effekt på krop og sind.

Historien om spabadet stammer helt tilbage til Romertiden, hvor naturens varme kilder blev brugt til restituering og heling af de romerske soldater – vand blev nemlig betragtet som den bedste kur mod trætte muskler.

På latin hed disse bade Sanus per Aquam, hvilket i folkemunde blev til spa. Helt bogstaveligt betyder ordet altså sundhed ved vand. Noget vi i dag i særdeleshed har taget til os, da spaophold og –hoteller stadig er populære blandt folk der søger ultimativ afslappelse.

Men du behøver ikke rejse ud for at få en god spaoplevelse. Dit badeværelse er nemlig den perfekte ramme for en lækker spastemning derhjemme, hvor vand og velvære er i fokus.

Læs med og få tips til, hvordan du kan få den afslappende stemningen og velvære ind på badeværelset, så det bliver nemt at forkæle dig selv i hverdagen.

© Geberit

Gør dit badeværelse et velværerum, hvor du kan slappe af, lade op og få et tiltrængt pusterum i en hektisk hverdag - mens du er omgivet af smukt og innovativt design. Få gennemført spa-følelse med toilettet Geberit AquaClean Mera, der nænsomt vasker dig efter toiletbesøg.

1. Lyst og hvidt

Gør badeværelset lyst og lækkert med hvide vægge og hvidt gulv. Ligesom vand, kan lys nemlig også have en helende virkning på sindet. Sørg desuden for at have nok opbevaringsplads, så kun de mest basale ting står fremme, og få skjult teknologien godt, både for sikkerheden, men også for et fuldendt og stilrent look.

2. Vand og velvære

Sæt vandet i fokus som det ultimative velvære-element på dit badeværelse. Indret din brusekabine med et stort rainshower-brusehoved og investér i et douchetoilet, som nænsomt vasker dig med vand efter toiletbesøg.

I dag kan toilettet nemlig meget mere, end du tror. AquaClean fra schweiziske Geberit har vundet indpas i mange luksuriøse hjem i Danmark, men det kræver måske en kulturændring hos de fleste af os at købe et toilet, der vasker dig med lunt vand og tørrer dig efter toiletbesøg. Men tænk over det - vi bruger vand til at vaske hænder og hår, så hvorfor ikke være lige så hygiejniske, når vi har været på toilettet?

Nysgerrig for at se, hvordan toilettet virker? Se videoen her.

© Geberit

Geberit AquaClean Sela giver en ny dimension til spa-badeværelset med sit stilrene design og innovative funktion. Toilettet rengør dig nemlig blidt med en lun vandstråle, så du får en ren og frisk følelse efter toiletbesøg.

3. Træ og hygge

Tilføj detaljer i træ på dit badeværelse. Det kan enten være i det små med en bademåtte i træ, kurve eller en håndklædestang i træ. Men du kan også skalere op og beklæde en hel væg med træ. Træ har nemlig et roligt helhedsudtryk og giver en skøn duft, som passer helt perfekt til et område dedikeret til velvære.

4. Farver og stemning

Det behøver ikke være hvidt, for at være lækkert og helende for krop og sjæl. Dybe og mørke naturfarver kan skabe en hyggelig og rolig atmosfære i badet, som leder tankerne hen på eksotiske, naturlige vandgrotter, hvor sindet og kroppen kan få ro for hverdagens bekymringer.

Skal det være ekstra lækkert, kan du tilføje et Geberet AquaClean Mera til dit spa-badeværelse. Med tørrefunktion med varm luft, lugtudsugning, sædevarme og ikke mindst en lun vandstråle til den perfekte rengøring, er AquaClean Mera det ultimative toilet til det moderne badeværelse, hvor teknologi, design og velvære er i højsædet.

© Geberit

Du kan få spa-følelsen derhjemme med Geberit AquaClean Mera, der skyller_ dig nænsomt med lunt vand efter toiletbesøg. D__et væghængte design får toilettet til at fremstå nærmest svævende over både gulvet og ud fra væggen på grund af den forkromede afdækning. Vil du prøve, hvordan toilettet virker - i en afslappet atmosfære? Find en Geberit-partner her._