© GROHE

4 genveje til et rent og lækkert badeværelse

Alle drømmer om et lækkert badeværelse, der emmer af stil og tid til velvære. Vi har samlet fire tips til, hvordan du skaber dit eget mini-hjemmespa, hvor hygiejnen er i fokus.

Et lækkert badeværelse er alfa omega i det moderne hjem. Det skal være et smukt og æstetisk rum med plads til velvære, men samtidig skal det også være funktionelt, praktisk og ikke mindst nemt at rengøre. Læs vores guide til at skabe et luksuriøst mini-hjemmespa med moderne luksus.

Kvalitetstekstiler er lig med velvære

Badeværelset er det sted i hjemmet, hvor du kan søge ro og selvforkælelse. For at skabe en ægte spa-stemning bør du overveje, om dine håndklæder trænger til en opgradering eller måske lige frem en udskiftning. Brug gerne håndklæder af en tyk, lækker kvalitet, der føles blødt og skånsomt for huden. Tænk farvepaletten i afdæmpende toner og gerne inden for samme nuancer, som hvid, grå, beige eller sand, så det giver ro for øjet. Husk at vaske dine håndklæder ofte, så de er rene og lækre og ikke bliver unødige bakteriebomber.

Vandhane uden berøring

Et smukt design på armaturerne er vigtigt for badeværelsets samlede udtryk. Vil du have ekstra komfort, moderne teknologi og design til at gå op i en højere enhed, er det oplagt at udskifte vandhanen til et berøringsfrit armatur. På denne måde kan du vaske hænder uden at røre ved vandhanen, hvilket højner hygiejnen, samtidig med at det er nemt at rengøre.

Med GROHEs berøringsfrie vandhane Essence E får du et elegant design kombineret med moderne teknologi.

Med et berøringsfrit armatur kan du vaske hænder uden at røre ved vandhanen og dermed holde hygiejnen i top.

© GROHE

Hold indretningen enkel og gør plads til rengøring

Et lækkert badeværelse er et rent badeværelse. Overvej nøje hvordan du indretter badeværelset, så det er nemt at holde rent. Er der mange uoverflødige ting, bør du rydde ud og prioritere, da det kan gøre rengøringen til en uoverskuelig opgave.