Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

4 genveje til et rent og lækkert badeværelse

Annonce Alle drømmer om et lækkert badeværelse, der emmer af stil og tid til velvære. Vi har samlet fire tips til, hvordan du skaber dit eget mini-hjemmespa, hvor hygiejnen er i fokus.

© GROHE - GROHE har lanceret det berøringsfrie armatur Essence E, der kombinerer elegant design med moderne teknologi.

Et lækkert badeværelse er alfa omega i det moderne hjem. Det skal være et smukt og æstetisk rum med plads til velvære, men samtidig skal det også være funktionelt, praktisk og ikke mindst nemt at rengøre. Læs vores guide til at skabe et luksuriøst mini-hjemmespa med moderne luksus.

Kvalitetstekstiler er lig med velvære

Badeværelset er det sted i hjemmet, hvor du kan søge ro og selvforkælelse. For at skabe en ægte spa-stemning bør du overveje, om dine håndklæder trænger til en opgradering eller måske lige frem en udskiftning. Brug gerne håndklæder af en tyk, lækker kvalitet, der føles blødt og skånsomt for huden. Tænk farvepaletten i afdæmpende toner og gerne inden for samme nuancer, som hvid, grå, beige eller sand, så det giver ro for øjet. Husk at vaske dine håndklæder ofte, så de er rene og lækre og ikke bliver unødige bakteriebomber.

Vandhane uden berøring

Et smukt design på armaturerne er vigtigt for badeværelsets samlede udtryk. Vil du have ekstra komfort, moderne teknologi og design til at gå op i en højere enhed, er det oplagt at udskifte vandhanen til et berøringsfrit armatur. På denne måde kan du vaske hænder uden at røre ved vandhanen, hvilket højner hygiejnen, samtidig med at det er nemt at rengøre.

Med GROHEs berøringsfrie vandhane Essence E får du et elegant design kombineret med moderne teknologi.

© GROHE - Med et berøringsfrit armatur kan du vaske hænder uden at røre ved vandhanen og dermed holde hygiejnen i top.

Hold indretningen enkel og gør plads til rengøring

Et lækkert badeværelse er et rent badeværelse. Overvej nøje hvordan du indretter badeværelset, så det er nemt at holde rent. Er der mange uoverflødige ting, bør du rydde ud og prioritere, da det kan gøre rengøringen til en uoverskuelig opgave.

Detaljen sætter prikken over i’et

Djævlen ligger ofte i detaljen, så hvis du vil skabe den helt rette stemning i dit mini-hjemmespa, er der nogle få ting, der kan hjælpe det på vej. Fokuser på enkelt tilbehør som for eksempel en lækker bademåtte, der giver en blød fornemmelse for fødderne. Overvej om der er plads til en lille, enkel vase med et par enkle grene ved siden af håndvasken – for eksempel eucalyptus, der dufter mildt. Tænk gerne i smukke, organiske materialer som for eksempel træ, hvis du vil tilføje en reol eller en bænk og gør plads til et fint duftlys, der kan skabe den helt rette wellness-stemning og give en afslappende aroma.

Håndplukket til dig