© Unidrain

3 genveje til et innovativt luksusbadeværelse

Se, hvordan du med 3 små ændringer giver dit badeværelse et luksuriøst og innovativt udtryk.

Hvis du drømmer om et flot, nyt badeværelse, kan du springe den store renovering over og istedet nøjes med små ændringer, som gør en stor forskel. Unidrain har i deres nyeste kollektion, Reframe Collection, videreudviklet almindeligt badeværelsestilbehør i en minimalistisk, skandinavisk stil med innovative, overraskende features, så du nemt kan give dit badeværelse et eksklusivt look.

Vi viser dig 3 produkter fra kollektionen, som kombinerer lækkert design med intelligente funktioner.

1. Smart organisering i brusenichen

© Unidrain

Brusenichen er en essentiel del af badeværelset og har stor betydning for rummets udtryk. Det er ofte her, at der kan opstå et rodet, uorganiseret look, hvis der for eksempel ligger en bruseskraber eller shampooflaske og flyder på fliserne.

I Unidrains Reframe Collection indgår en sæbehylde i et stramt og stilrent design, som indeholder en enkel, men smart løsning til organisering. Sæbehylden er designet med et magnetisk ophæng, så den medfølgende bruseskraber diskret kan placeres under hylden. Derved løses udfordringen med at finde plads til skraberen, så den ikke står i vejen for et æstestisk flot udtryk, men er klar til brug, når du behøver den.

Bonustip: det giver et super cool, minimalistisk look, hvis du har dine shampooprodukter i nogle fine apotekerflasker. Det skaber mere sammenhæng og organisering, end hvis du har mange forskellige shampooflasker stående fremme.

2. Hygiejnisk designløsning

© Unidrain

Toiletbørsten er et uundværligt, klassisk element, som sagtens kan integreres i dit badeværelsesdesign, frem for at gemmes væk. Unidrain har udviklet en toiletbørste med et lækkert, simpelt design, som også har innovative features med fokus på hygiejne, rengøring og vedligeholdelse, så dit badeværelse kan få et gennemført luksuriøst look.

De smarte funktioner består blandt andet af et udskifteligt børstehovede og en speciel krave, som sørger for, at der ikke kommer bakterier ind mellem den indre og ydre beholder. Den indeholder desuden et diskret håndtag, så man let, og uden at skulle røre ved de beskidte dele, kan tømme beholderen. Ved at udskifte en simpel ting som toiletbørsten, kan du dermed gøre dit badeværelse både flot og mere hygiejnisk.

3. Gennemfør stilen

© Unidrain

Endnu en klassisk bestanddel af badeværelset som alle har, men sjældent tænker ind i sit badeværelsesdesign, er toiletpapirholdere. Selvom det kan virke som en lille ting, gør det en stor forskel at tænke over sin toiletpapirholder, særligt hvis du ønsker et gennemført luksusbadeværelse, hvor alle elementer matcher.

I Reframe Collection har man tænkt toiletpapirholderen ind i et designmæssigt aspekt og derudover udstyret den med smarte dele, som sørger for, at toiletrullen holdes på plads, ruller optimalt og står snorlige. Det er små detaljer som disse, der giver en sidste finish og får badeværelset til at emme af luksus og innovation.

De viste produkter kommer i flere forskellige materialer og farver som børstet eller poleret stål, messing, kobber og sort, så du kan finde lige akkurat det, der passer bedst til dig og din stil. Du kan se hele Reframe-kollektionen og læse om designeren bag lige her.