© Aiayu

Aiayu åbner deres første butik midt i København

Bæredygtighed, økologi og stor bevidsthed om materialer – Aiayu åbner ny, inspirerende butik med et stort udvalg af unikke produkter.

Hvad er Aiayu?

Aiayuer et firma, der blev etableret i 2004 og som specialiserer sig i at producere bæredygtigt og økologisk tekstiler med materialer af uld, bomuld og cashmere. Varerne bliver lavet i Bolivia, Indien og Nepal.
Aiayu har været en onlineshop frem til nu, hvor alt fra eksklusive strikbluser og nederdele til punge og puder er en del af sortimentet.
Fra den 6. marts får du mulighed for at se produkterne i deres første butik midt i København.

Lige siden aiayu blev skabt i 2004, har det været en kerneværdi for os at være tæt på de mennesker i Bolivia, Indien og Nepal, som producerer vores varer. Med åbning af egen butik slutter vi ringen ved også at komme tæt på vores kunder, som vi glæder os meget til at møde”, fortæller Maria Høgh Heilmann, designer og founder i aiayu.

© Aiayu

Aiayu som butik

Aiayu kommer til at ligge i en 90 m2 stor butik i indre København, hvor de har god plads til at vise hele deres univers af produkter samlet et sted.
Indretningen i butikken skal være en sanselig og inspirerende oplevelse. Derfor har Space Copenhagen haft til opgave, at stå for en flot og fyldestgørende indretning. Den grafiske identitet har All the way to Paris fået lagt i deres hænder.

Butiksadresse: Store Strandstræde 12a, 1255 København K.

© Aiayu
© Aiayu