Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

7'er-stolen lanceres i 16 nye farver

I alt tre af Arne Jacobsens ikoniske designerstole har fået en farverig make-over.

© Fritz Hansen

Endeløse muligheder

Vi alle kender Arne Jacobsens ikoniske stabelstole som 7'er-stolen, Myren og Grand Prix. Netop disse tre ikoner kan du nu få i nye varianter.

Fritz Hansen lancerer nemlig stolene i hele 16 nye farver. Ikke nok med det lancerer de også 7 nye valgmuligheder, når det kommer til stellet. Vi taler altså et væld nye muligheder for at sætte sit eget præg på stolene.

De 16 nye farver er skabt i et samarbejde mellem Fritz Hansen og Carla Sozzani, som er italiensk redaktør, designkurator og gallerist.

© Fritz Hansen

© Fritz Hansen

Unik farvepalet

– Vi begyndte arbejdet med at udvælge farverne til dette projekt ved at arrangere workshops med Carla Sozzani i hendes studie, hvor vi, ud fra en lang række farver, sammensatte denne unikke farvepalet, fortæller Fritz Hansens chefdesigner, Christian Andresen.

– En af de primære mål var at skabe en kollektion, der er forenet af en varm tone - en rød tråd, så at sige. Det opnåede vi ved at tilføje et stænk af rød til hver enkelt farve, fortsætter han.

© Fritz Hansen

© Fritz Hansen

Uendelige kombinationsmuligheder

I denne nye palette komplimenterer farverne smukt hinanden og det ikoniske design, som giver uendelige kombinationer.

Om du er til det vilde og farverige med seks stole i forskellige farver om spisebordet eller holder dig til din yndlingsfarve, så er der gode muligheder for at sætte dit personlige præg med den nye farvekollektion.

Kig nærmere på farverne her.

Relaterede Artikler