7'er-stolen lanceres i 16 nye farver

I alt tre af Arne Jacobsens ikoniske designerstole har fået en farverig make-over.

© Fritz Hansen

Endeløse muligheder

Vi alle kender Arne Jacobsens ikoniske stabelstole som 7'er-stolen, Myren og Grand Prix. Netop disse tre ikoner kan du nu få i nye varianter.

Fritz Hansen lancerer nemlig stolene i hele 16 nye farver. Ikke nok med det lancerer de også 7 nye valgmuligheder, når det kommer til stellet. Vi taler altså et væld nye muligheder for at sætte sit eget præg på stolene.

De 16 nye farver er skabt i et samarbejde mellem Fritz Hansen og Carla Sozzani, som er italiensk redaktør, designkurator og gallerist.

© Fritz Hansen
© Fritz Hansen

Unik farvepalet

– Vi begyndte arbejdet med at udvælge farverne til dette projekt ved at arrangere workshops med Carla Sozzani i hendes studie, hvor vi, ud fra en lang række farver, sammensatte denne unikke farvepalet, fortæller Fritz Hansens chefdesigner, Christian Andresen.

– En af de primære mål var at skabe en kollektion, der er forenet af en varm tone - en rød tråd, så at sige. Det opnåede vi ved at tilføje et stænk af rød til hver enkelt farve, fortsætter han.

© Fritz Hansen
© Fritz Hansen

Uendelige kombinationsmuligheder

I denne nye palette komplimenterer farverne smukt hinanden og det ikoniske design, som giver uendelige kombinationer.

Om du er til det vilde og farverige med seks stole i forskellige farver om spisebordet eller holder dig til din yndlingsfarve, så er der gode muligheder for at sætte dit personlige præg med den nye farvekollektion.

Kig nærmere på farverne her.