Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

70'er-farve dominerer endnu: Ellos Home lancerer efterårskollektionen Magic Browns

Vi forudså det sidste år: Vi går efteråret i møde med brune nuancer - alt fra mørk chokoladebrun til silkeblød honningbrun.

© Ellos Home

© Ellos Home

En trendy farveskala

Ellos Homes efterårskollektion 2020 udstråler smukke og stilsikre miljøer til alle rum i hjemmet. Der bliver gjort flittigt brug af efterårets mest trendy farveskala i brunlige nuancer, som vi allerede sidste år forudså, ville blive en af de dominerende farver.

Magic Brown-kollektionen fokuserer på at skabe et perfekt match mellem den simple skandinaviske stil - og et indbydende og varmt udtryk.

Så hvis dit hjem trænger til en efterårs-remake, så kan Magic Brown-kollektionen lede dig i den rigtige retning. Med kollektionens materialer, der blandt andet kombinerer både matte og blanke overflader, kan du nemlig få et mere spændende og stilrent miljø i dit hjem.

Shop Magic Browns kollektionen her.

Håndplukket til dig