7 enkle gør-det-selv projekter

Vil du pifte boligindretningen op med et nyt gør-det-selv projekt? Så lad dig inspirere her.

Sæt kulør på væggene

Med en klat farvet maling eller et mønstret tapet kan du nemt skabe et helt nyt udtryk i dit hjem. Du kan også kaste dig ud i den populære kabe væg, som har et råt og rustikt look.

Det tager ikke ret lang tid, hverken at male eller tapetsere en væg når først man er med på, hvordan man gør. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man sætter sig godt ind i projektets fremgangsmåde, inden man går i gang.

Snig farver og personlighed indenfor

Med en billedvæg kan du let og enkelt få masser af farver ind i din indretning, og du kan samtidig tilføre noget personlighed og kant til din stil.

Så snart billederne og rammerne er indkøbt, er det let at få billedvæggen på plads.

Her kan du se, hvordan du skaber den perfekte billedvæg.

Shine de gamle møbler op

Du kan nemt shine dine gamle og slidte møbler op med en omgang maling. Hvad end det er en gammel stol, et bord eller en vintage lampe, så kan den rette maling gøre underværker.

Det er vigtigt at undersøge, hvilken form for maling der skal bruges til det enkelte møbel, og derudover om man skal lave noget forberedende arbejde såsom at slibe et træmøbel før maling.

Byg din egen radiatorskjuler

Radiatorskjuleren undervurderes ofte, men den helt rette radiatorskjuler kan virkelig være med til at skabe et roligt og harmonisk udtryk i dit hjem. Så hvorfor ikke bygge den selv?

Det kræver naturligvis, at man har hænderne skruet rigtigt på og ikke er bange for at gribe hverken vaterpas eller tommestokken. Lykkes det, er der i hvert fald ingen tvivl om, at man vil komme til at elske den radiatorskjuler.

Lav dit eget kunstværk

Med det populære PU-skum kan du nemt lave dit eget kunstværk, som i den grad vil skille sig ud i dit hjem og tilføre masser af personlighed og et kunstnerisk tvist til indretningen.

Hvad end det skal være som rammen på et spejl eller et kunstværk i sig selv, så er det bare at give sig i kast. Det er en god idé at følge en af de mange guides på nettet, så man er helt sikker på, at man gør det rigtigt.

Giv dit sengebord et personligt touch

Find dine yndlingskakler og beklæd dit sengebord med dem for på den måde at give dit sengebord et personligt og unikt touch.

Der er masser af inspiration at hente på for eksempel Instagram, hvor denne gør-det-selv-trend er enormt populær.

Det er en smart og diskret måde at få dine yndlingsfarver ind på soveværelset og samtidig en god mulighed for at designe dit helt eget sengebord.

Din egen indendørs urtehave

Tilfør kulør og liv til indretningen med en hjemmelavet, indendørs urtehave. De dejlige, grønne krydderurter giver en god stemning i køkkenet og er samtidig altid gode at have klar til madlavningen.

Hvis du vil have inspiration til, hvordan din indendørs urtehave kan se ud, så klik her.