© Cane-line

Forny uderummet med møbler i skandinavisk stil

Smukke og funktionelle møbler hører ikke længere kun til indendørs - bliv inspireret af fire skønne stilarter til uderummet med møbler i gennemført, dansk design.

Når vejret er til det, rykker vi livet udenfor og bruger terrassen eller altanen som dagligstue. På den måde bliver inde og ude ét - det betyder en stor frihed, når uderummet skal indrettes. Netop dét er udgangspunktet for danske Cane-lines nyeste serier, der med fleksibilitet og komfort forener ude- og indemøbler. Bliv inspireret til indretning af terrassen eller altanen, så du kan blive helt klar til sommerens skønne udeliv.

1. Industriel fleksibilitet

Lad dig inspirere af den urbane og industrielle stemning, hvor afdæmpede, støvede farver og materialer i metal og træ skaber et personligt udtryk og hyggelig stemning. Vælg møbler, som kan bruges både inde og ude, hvis pladsen er trang - det gør indretningen fleksibel. Cane-lines nye Copenhagen City stole, designet af Strand+Hvass, er ekstra smalle og passer derfor perfekt til den mindre altan.

© Cane-line

2. Nordisk komfort

Skab et enkelt udtryk på terrassen med bløde materialer og grå nuancer - det giver udendørsrummet et cool, skandinavisk udtryk, som vi kender det fra boligen anno 2017. Cane-lines nye serie Moments er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen MDD og matcher indretningen både ude og inde, med materialer der kan tåle vind og vejr. Så kan du bringe stuens hyggelige atmosfære med ud i det fri.

© Cane-line

3. Strømlinet minimalisme

Fortrækker du en let og åben indretning, så gå efter et minimalistisk udtryk med strømlinet design og materialer som stål og sten. Det giver uderummet et eksklusivt udtryk. Stolen Less fra Cane-line fås i forskellige farver og materialer, er ultra-let og kan stables, så du nemt kan omarrangere på terrassen.

© Cane-line

4. Udendørs hyggekrog

Lad dig inspirere af stuens afslappede atmosfære, når du vælger møbler til haven og terrassen. Urban sofaen er designet af Cane-lines nye designteam byKATO og er skabt med udgangspunkt i indendørsmøbler, men kan tåle regn og tørrer hurtigt efter en regnbyge. Skru ekstra op for hyggen med småmøbler som det nye Roll-bord, der både har et lækkert design og er praktisk med hjul, så du let kan flytte den rundt alt efter, hvor du har brug for mere afsætningsplads i dit uderum.

© Cane-line