Se de 10 flotteste haver fra Pinterest

Overvejer du at give din have en makeover? Vi har samlet de 10 flotteste haver fra Pinterest, så du kan finde inspiration til indretning af din egen have.

Havebænk

Indret din have med en smuk havebænk, som både pynter og er praktisk. Dette giver dig mulighed for at sidde og nyde din smukke have.

Farverige blomster

Hvis du elsker farver, er det oplagt at pynte din have med farverige og smukke blomster, ligesom på dette billede. Disse blomster bliver man aldrig træt af at iagttage.

Møbler i haven

Hvis du indretter din have med de smukke, klassiske havemøbler, forvandler du din have til et smukt sted at nyde din mad eller blot en drink. Dette er meget fordelagtigt en varm forårs/sommeraften.

Havegynge

En smuk havegynge, som både kan benyttes og nydes af børn og voksne, giver din have et praktisk og dekorativt element. Og så er det altid hyggeligt med en gynge i haven!

Hyggekrog i haven

Du kan skabe din helt egen hyggekrog i haven, som på billedet her. Pynt gerne med smukke puder, så det bliver blødt og rart at hænge ud i haven.

Grøn oase

Haven kan ikke blive for grøn! Hvis du elsker natur og alle dens farver, så lad en masse græs gro, træer vokse og plant en smuk blomstereng. Ligesom på dette billede.

Eventyrlig sti

Hvis du har plads i din have, kan du kreere den med din helt egen sti. Ligesom på billedet, kan du gøre denne smuk ved at pynte den med blomster på begge sider.

Efterårsfarver

Hvis du elsker de dæmpede efterårsfarver, er det oplagt at indrette din have med blomster i de mørke farve nuancer. Ligesom set på dette billede.

Forårsfarver

Hvis du til gengæld er mere til de lyse farve nuancer, hvilke de smukke forårsfarver byder på, kan du forkæle din have med blomster i disse farver.

Smuk havegang

En sti i grus eller sten skaber en smuk og elegant havegang. Og hvis ud har en havelåge, som på billedet, er det oplagt at føre havegangen til denne.