Palissade fra HAY

Nye havemøbler af Erwan og Ronan Bouroullec

Palissade er en ny serie af havemøbler, designet af brødrene Erwan og Ronan Bouroullec i samarbejde med HAY.

Det hele startede med et besøg i Paris... Rolf Hay, medejer af HAY, fik ideen til serien, da han tilfældigt bladrede i brødrenes skitsebog, under et besøg i deres parisiske studie. Og her 2 år senere, står serien knivskarp.

Møblerne er udført i rektangulære og runde stålrør, som tilføjer tyngde og robusthed til det grafiske udtryk, der ellers er kendetegnende ved Hays produkter. Designet er brugeroptimeret, komforten er i højsædet og materialerne vil modstå selv de mest regnfulde danske somre.

Brødrenes design udspringer fra en kreativ passion og skabertrang, hvor behov tilpasses virkelighed. Selv fortæller Erwan Bouroullec ”Behovet skaber en passion i designet. Hvis man i stedet tager udgangspunkt i virkeligheden, så tvinger man behovet ind i en ramme, og så er der ingen passion”.

Palissade serien gik fra simple streger på papir til tunge, solide havemøbler. Den lange udviklingsproces har dog båret frugt, og slutresultatet består af stole, borde, skammel, bænke og sofa i pulverlakeret stål.

Seriens farvepalette har naturlige aner og harmonerer perfekt med nutidens farvetendenser. Du kan få havemøblerne i farverne let grå, antracit og oliven. Havemøblerne vil falde naturligt ind i terrassen og havens grønne omgivelser.

Vægten og kvaliteten af havemøblerne var vigtig for både HAY og designbrødrene. Den høje kvalitet sikrer at sættet vil overleve år efter år. Ronan Bouroullec fastlægger selv en levetid på over 10-20 år.

Priser fra 999-4.999,- kr.

Her er 18 bud på havemøbler til altanen, terrassen eller haven.