Lys haven op med disse dekorative udelys

De mørkere tider nærmer sig, men med disse flotte udendørslamper føles sommeren lidt længere.

udendørslamper Anker & Co blomsterlys
© Anker & Co

Blomster-lys

More er en poetisk lampe med hoveder i glas og stilk i gyldent metal med grønligt skær. Op til seks "blomster" kan kobles sammen med en boks, h 70-120 cm, 2400 kr., Catellani & Smith/Anker & Co.

udendørslamper Lumen Center Italia stole med lys
© Lumen Center Italia

Lysende stole

Olux højttaler, festlys og stol i et produkt. Holder 8 timer pr. opladning. Styres med fjernbetjening. Endnu ikke prissat, Lumen Center Italia.

udendørslamper Light-Point havelanterner
© Light-Point

Velkommende lanterner

Lantern Garden, designet af Ronni Gol, består af stående og væghængte lamper, der er inspireret af have-lanterner. Væglampen måler h 25 x b 25 x l 25 cm, og de stående h 48/60 x b 12 x l 12 cm. Pris fra 3995 kr., Light-Point.

udendørslamper Vibia standermodel
© Vibia

Lamper på stilke

June er en serie af udelamper, der netop er blevet udvidet med en stander-model. Fås med en eller to lamper. Fra ca. 4200 kr., Vibia.

udendørslamper Embacco lise nørgaard
© Embacco

Less is more

Light u, design af Lise Nørgaard. En enkel og funktionel lampe til indkørslen eller ved hoveddøren. Fås i alu, bronze, sort og hvid. Matchende skilte til husnummer og navn kan tilkøbes, 1495 kr., Embacco.

udendørslamper Rotaliana/Modi Form inout
© Rotaliana/Modi Form

I lige linjer

InOut, skarptskåret lampe, der kan anvendes både inde og ude. Udført i aluminium og glas. 2750 kr., Rotaliana/Modi Form.

udendørslamper Santa & Cole/Mekavi
© Santa & Cole/Mekavi

Flytbare lys

Cesta metalica/cestita Metalica er ude-inde lamper, der kan tages med rundt efter behov. Fra 4375 kr., Santa & Cole/Mekavi.

udendørslamper Antonangelli flambeau
© Antonangelli

Aladins lampe

Flambeau er endnu et eksempel på eventyrligt lys til haven. Kan hænge eller stå. H 38 x diam. 8 cm, 2800 kr., Antonangelli.

udendørslamper Flos casting
© Flos

Sø-inspireret

Casting er designet af Vincent Van Duysen og inspireret af en pullert, man bruger til at fortøje skibe ved. 3598 kr., Flos.

udendørslamper Masiero lysekrone
© Masiero

Eventyrlig stemning

Drylight er ekstravagant venetiansk glas til udendørsbrug. Fra 21.896 kr., Masiero.

udendørslamper Vibia boxes
© Vibia

Boks-design

Boxes, design af Xucla, er opbygget af tre kasser, der kan drejes. Fås i rustrød og khaki, 8818 kr., Vibia.

udendørslamper Light-Point
© Light-Point

Klassisk og simpelt

Zero W1, design af Ronni Gol, klassisk udelampe i stilrent design. Fås i hvid, sort, guld og sort/guld og tre strørrelser: h 15/20/25 x diam. 7/8/12 cm, fra 1995 kr., Light-Point.

udendørslamper Flos camouflage
© Flos

Kamufleret lampe

Camouflage, Enkelt lampe med en flot lysprofil, 1814 kr., Flos.

udendørslamper Astep
© Astep

Innovativ lampe

Nox er en innovativ bærbar lampe designet af Alfredo Häberli for danske Astep. Den består af en skærm i opalglas, en krop i aluminium, som skjuler et batteri, og en base, der oplader lampen vha. induktion, dvs. trådløst. Et lille håndtag gør det nemt at bære lampen ud på terrassen eller til et hjørne i haven, man vil have oplyst. Nox har indbygget touch-dimmer, så man kan vælge nuancer lige fra klart læselys til dæmpet hygge. I fuldt opladet tilstand kan Nox lyse op til 15 timer. Nox har desuden en USB-port til opladning af telefoner. Fås i fire farver. H 32,5 x diam 22,4 cm, 4620 kr., Astep.