6 små drivhuse du kan have stående indendørs

De er både hyggelige, nemme at have med at gøre og har ikke mindst en overskuelig størrelse.

Drømmen om et drivhus

Selvom det klassiske drivhus er en drøm for mange, er det langt fra alle, der har pladsen og overskuddet til at have sådan et stående i haven. Derfor har vi her fundet seks små alternativer til det klassiske drivhus, som du kan have stående indendørs, på altanen eller terrassen.

Drivhus fra Ib Laursen
© Ib Laursen

Svævende drivhus

Dette fine lille drivhus har en krog i taget, så det for eksempel kan hænges i vindueskarmen. Du kan også stille det i køkkenet, hvor det kan bidrage med liv og personlighed til indretningen. Sørg for, at drivhuset får masser af lys, så vil dine krydderurter eller frø med garanti trives.

Drivhus fra Ib Laursen, 995 kr., find det her.

Greenhouse fra Design House Stockholm
© Design House Stockholm

Drivhus som blikfang

Dette mini-drivhus vil i den grad fungere som blikfang, hvorend i hjemmet det placeres. Selvom det er et lille drivhus, så er det stadig stort nok til at skabe opmærksomhed, og særligt den smukke, grønne farve bidrager til dette.

Fyld det med planter eller blomster og placer det i et tomt hjørne i stuen eller brug det som en alternativ rumdeler mellem stue og spisestue.

Greenhouse fra Design House Stockholm, 8.018 kr., find det her.

Minidrivhus fra H&M Home
© H&M Home

Elegant minidrivhus

Med glas og en fin, skinnende messingramme er dette minidrivhus både elegant og unikt. Det detaljerige og samtidig afdæmpede design passer perfekt ind i en klassisk, nordisk indretning.

Brug det til et par små planter i soveværelset eller krydderurterne i køkkenet.

Minidrivhus fra H&M Home, 349 kr., find det her.

© DBKD

Hængende glaskugler

Hav disse fine, små glaskugler hængende ned fra loftet med dine yndlingsplanter eller stiklinger i.

En løsning som i den grad vil pynte i hjemmet og skabe en hyggelig atmosfære. De er perfekte til det tomme hjørne eller det farveløse værelse, som trænger til liv.

Hængende glasampel fra DBKD, 159 kr. for den store, find den her.

SOCKER drivhus fra IKEA
© IKEA

IKEAs bud på minidrivhuset

IKEA har naturligvis også designet et lille drivhus, som med den hvide ramme er enkelt og diskret. Drivhuset er oplagt i det lille hjem og skaber det perfekte miljø for, at dine planter og frø kan spire og gro.

SOCKER drivhus fra IKEA, 99 kr., find det her.

Mini drivhus fra Atelier 2+
© Atelier 2+

Designer drivhus

Atelier 2+ har designet dette lille og elegante drivhus, som emmer af kvalitet og godt håndværk. Drivhuset passer godt ind i køkkenet, hvor det stilrene design vil pynte og dine krydderurter vil trives.

Placer det i vindueskarmen, så du er sikker på, at dine planter eller krydderurter får godt med lys og varme i drivhuset.

Mini drivhus fra Atelier 2+, 2.111 kr., find det her.