5 tørrestativer som du kan bruge udendørs

Foråret nærmer sig, og inden længe kan vi igen lufttørre vasketøjet. Få inspiration til 5 flotte, udendørs tørrestativer her.

© Skagerak

Tørrestativ i smukt design

Dette smukke og nærmest skulpturelle tørrestativ i teaktræ er fra Skagerak. Træet indeholder et højt indhold af naturlige olier, og det er med til at gøre tørrestativet meget modstandsdygtigt over for vind og vejr.

Tørrestativet er stort og egner sig perfekt til at tørre sengetøjet. Derudover fungerer det med sine bløde former og mørke farve som flot udsmykning til haven.

Spider Web, 8.395 kr., Skagerak.

© Nordvink

Multifunktionelt

Et elegant, kombineret havebord og tørrestativ designet af Nordvink. Det perfekte multifunktionelle møbel til altanen eller den lille terrasse.

Møblet er lavet i FSC-certificeret akacietræ, hvilket betyder, at træet stammer fra skove, som drives på bæredygtig vis.

Dryunder bord, 2499 kr., set hos Havemøbelland.

© Foppapedretti

Et mix af materialer

Det luksuriøse Ciak tørrestativ fra italienske Foppapedretti er designet i massivt bøgetræ og anodiseret aluminium.

Ud over det smukke design, er tørrestativet også yderst praktisk med dets i alt 14 meter tørreplads.

Tørrestativet er designet til at være robust og stabilt, og egner sig derfor perfekt til udendørs brug. Det er samtidig ganske let og vejer under 4 kg, hvilket gør det nemt at flytte rundt på og folde ind og ud.

Ciak tørrestativ, Foppapedretti.

© Side by Side

Et pladsbesparende tørrestativ

Et pladsbesparende tørrestativ til den lille altan eller terrasse fra Side by Side. Tørrestativet er i massivt asketræ og står stabilt. Derudover kan det nemt foldes ud og ind, og det fylder meget lidt, når det er sammenfoldet.

Side by Side har fokus på socialt ansvar, og de har blandt andet 18 designere, som er mentalt handicappede, men som integreres i samfundet ved at kombinere trygge rammer med erhvervsmæssig uddannelse.

Papa tørrestativ, 1.599 kr., fundet hos Designdelicatessen.

© Bauhaus

Den klassiske model

Skab ægte landidyl med dette fine og klassiske tørrestativ, som egner sig perfekt til den store have.

Det er en ren luksus at have dette tørrestativ stående i haven året rundt, så man selv på de tørre efterårs- og vinterdage kan hænge vasketøjet ud og tørre.

Plus tørrestativ, 429 kr., Bauhaus.