Skagerak - Virkelyst 2-seater
© Skagerak

17 lækre udendørsmøbler og -tilbehør, der gør haven sommerklar

Giv haven et ekstra skud kærlighed med disse 17 fantastiske fund!

PALISSADE DINING BENCH, OLIVE
© HAY

I ét med naturen

Den fine Palissade-kollektion fra HAY er en sikker vinder til haven eller terrassen. Møblerne er udformet i pulverlakeret eller varmgalvaniseret stål, der giver et tidløst og stilrent udtryk. Brug kollektionen som et sæt eller kombiner enkelte items med andre havemøbler for et mere personligt udtryk.

Palissade Dining Bench, HAY

Tuinstoel Ocean Lounge, Sand, Mater
© Mater

Fra havets skrald til smukt design

Maters Ocean-kollektionen er produceret af genanvendt fiskenet og plastaffald, der kombinerer innovative løsninger til at forebygge forurening af verdenshavene. Stolen har et rent og enkelt udtryk, samtidig med at den tynde og kurvede arme og ben giver et unikt twist. Som et ekstra plus kan stolene stables.

Ocean Lounge havestol, sand, Mater

House Doctor Umbra Parasoll
© House Doctor

Parasol med vintage-inspiration

Gem dig fra solens stråler med den fine parasol fra House Doctor. Den grønne farve og de lyse frynser giver den et vintage udtryk. Stangen er i bøgetræ og kan skrues fra hinanden, hvilket gør det hurtigt og nemt, når den skal pakkes ned til vinter.

Umbra parasol, House Doctor

Zabel lounger
© Kave Home

Loungestol i flet

Den lækre loungestol fra Kave Home inviterer til lange, afslappende eftermiddage i solen, mens det fine design gør, at vi ville elske at have den stående på terrassen.

Zabel Lounger, Kave Home

Ferm Living Desert lounge chair, black - soil
© ferm LIVING

Moderne klassiker

Loungestolen fra Ferm Living er et lækkert, moderne bud på den helt klassiske dækstol. Den nyfortolkede version har et mere ergonomisk metalstel med en stilfuld, mat belægning. Tekstilsædet er lavet af genbrugte plastikflasker, selvom teksturen og udseendet ligner uld- eller bomuldsstof.

Desert lounge chair, black - soil, ferm LIVING

Skagerak - Virkelyst 2-seater
© Skagerak

Ekstra fokus på komforten

Den smukke stribede udendørssofa har siddekomforten som indendørsmøbler. Den enkle træramme skaber kontrast til de tykke og bløde hynder, som i øvrigt er i stand til at modstå selv ekstremt vejr. Puden er fyldt med luftige fossflager - et allergivenligt materiale, der opretholder sin volumen og form over tid.

Virkelyst 2-seater, Skagerak

Rotin Lounge armchair by Zanellato / Bortotto
© Zanellato / Bortotto

Asiatisk afslapning

Med Rotin-kollektionen bliver den traditionelle måde, hvorpå afslapning tager form i møbler, udfordret. Kollektionen er inspireret af asiatisk tradition, hvor bambus ofte bruges i udendørsmøbler.

Rotin Lounge Armchair, Zanellato / Bortotto

Skargaarden Anholt sofa
© Skargaarden

Afslapning med stil

Anholt-kollektionen er kendetegnet ved et enkelt, underspillet look og materialer, der er nemme at vedligeholde. Sofaen er lavet af slidstærkt aluminium og betrukket med et Sunbrella-stof, der er designet specielt til udendørsbrug.

Anholt Sofa, Skargaarden

Transportable lamper
© Foto: Pernille Greve, Stylist: Lone Monna

Lys dit uderum op

Lamper og lyskæder gør det pludselig muligt at opholde sig i haven selv efter, at mørket har meldt sin ankomst. Anskaf dig en række af de populære transportable lamper, som efterhånden kommer i mange forskellige versioner, og skab et praktisk, oplyst uderum, som emmer af hygge. Vi har samlet en række nye, stilrene lamper til haven her:

Candlelight, lys eg, glas, messing, designet af Philip Bro Ludvigsen, H: 27 cm, 1295 kr., Le klint.

Carrie, bruneret messing med læder, H: 24,5 cm, 1500 kr., Menu.

Follow Me, hvid polykarbonat, eg, messing, designet af Marset, H: 28,8 cm, 1744, AndLight.

Nox, glas, aluminium, H: 30,5 cm, 7110 kr., Astep.

In Vitro Unplugged LED, aluminium, glas, silikone i farven Terracotta, design af Philippe Starck, H: 30,2 cm, 7650 kr., Flos.

Muuto - Linear Steel Bench
© Muuto

Simpelt og linært

Stålbænken fra Muuto er holdt visuelt ren for langvarig æstetik med subtile detaljer og et simpelt udtryk, der gør det muligt at supplere enhver udendørs indretning. Linear Steel Bench fås i flere farver.

Linear Steel Bench, Muuto

Seed Outdoor Chair
© Bolia

Bløde kurver

Seed Outdoor-stolen fra Bolia er udformet omkring en poetisk formet skal, lavet udelukkende af genbrugsplast. Stolen er med sine bløde kurver designet til at omfavne med enestående komfort og støtte.

Seed Outdoor Chair, Bolia

Atlas runt bord diameter 70 höjd 72 cm cm
© Swedese

Klassisk design med sirlige detaljer

Atlas-serien fra Swedese er lavet af svensk eg og galvaniseret stål, hvilket gør, at den fungerer både indendørs og udendørs. Kollektionen er efterhånden blevet udvidet til en række forskellige bordkonfigurationer, taburetter, bænke og bøjler. Kendetegnet ved kollektionen er de ‘dansende’ ben, der giver møblerne et let og finurligt udtryk.

Atlas round table diameter 70 height 72 cm, Swedese

Lyserød dug Gult bord
© Foto: Pernille Greve, Stylist: Lone Monna

Skru op for sommerens farver

Sæt kulør på din haveindretning med dette iøjnefaldende bord fra Muuto i en fin orange farve. Kombiner bordet med service og en dug i flotte, sarte farver for på den måde at skabe et unikt udtryk, som dine sommergæster med sikkerhed vil bemærke!

Linear Steel Table, pulverlakeret stål, L 140 cm, H 73,5 cm, B 80 cm, 8495 kr., Muuto.