Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Skabet der renser dit tøj

Med den nye LG Styler er det slut med at rende på renseriet i tide og utide. For skabet, som kan indgå som en del af et eksisterende skabssystem, har alle funktionerne af et almindeligt renseri.

LG Styler

Med det nye skab fra LG bliver renseriet overflødigt. Du hænger blot det tøj du ønsker renset ind i skabet - trykker på en enkelt knap - og så er processen i gang. LG Styleren renser med damp og undgår derved de skadelige kemikalier, som hverken er gode for os eller vores tøj. Ved at downloade en app får du yderligere mulighed for at styre din LG Styler med blot et par klik på telefonen.

En del af indretningen

Det rensende skab kan indgå i et allerede eksisterende skabssystem og er holdt minimalistisk og stilrent i designet. Men LG Styleren er det muligt selv at rense de mere sarte genstande som eksempelvis frakker, sweatere eller tøj i uld og silke. Du kan se nærmere omkring skabet hos LG og prisen på skabet starter fra omtrent 15.000 kr.

Relaterede Artikler