3Doodler Pro
© WobbleWorks

Pennen der kan skrive med kobber og træ

Med denne smarte pen kan du tegne de fineste tredimensionelle vaser og lampeskærme.

Teknologifirmaet WobbleWorks har lanceret en opdateret version af deres 3D pen, som giver dig muligheden for at tegne med blandt andet kobber og træ.

Med den smarte pen kan du slippe dine kreative sider løs og designe alverdens stager, lampeskærme, vaser og skåle lige efter dit eget hoved.

Pennen hedder 3Doodler Pro og arbejder med materialer som nylon, polycarbonat og plastikbaserede sammensætninger af både kobber, bronze og træ, der rent faktisk indeholder en stor procentdel af det reelle materiale.

Ifølge Dezeen er den nye udgave af pennen udviklet som et redskab til blandt andet arkitekter og designere, som et hjælpemiddel til at skabe tredimensionelle former og modeller.

Tegninger i den fri luft

Teknisk set fungerer pennen på samme måde som en 3D printer, men udførselsmæssigt kan brugen sammenlignes med en limpistol, hvor man frit kan tegne ud i luften med det plasticbaserede materiale.

Når du tegner med pennen, fremstiller den en form for plasticbaseret tråd, som i takt med at det afkøles skaber en solid og stabil struktur.

Når først materialet er afkølet, kan figurerne slibes og pudses helt fine og blanke. På den måde kan du skabe dine egne og enestående genstande i både træ, bronze og kobber.