Nytårsforsæt: Dyrk mere motion

Gør motionsrutinen sjovere med disse smarte gadgets i lækkert design.

Der er ingen bånd der binder mig
© Jabra

Om du er inde i fitnesscentret, eller løber en tur i det fri, kan du med dette trådløse headset lade omverden forsvinde. Denne model er i et smukt design med flotte stilrene farver. Med bluetooth forbinder du det trådløse headset til din smartphone – så er der bare tilbage, at finde dit yndlings musik, og give den alt hvad du har.

Jabra Elite 65t, vejl. pris 1.299,99 kr., Jabra.

Luksus håndvægte

Gør træningen lidt sjovere med disse luksuriøse håndvægte i stilfuldt design. Materialet kan man selv vælge, for at skabe lige præcis det udtryk man bedst kan lide.

Håndvægte, Pent.

Se dine fremskridt
© TomTom

Hvis du gerne vil holde øje med dine fremskridt og dit generelle aktivitetsniveau, så er et løbeur noget for dig. På uret er der plads til omkring 500 sange, så du kan have din favorit playliste med, uden at slæbe din smartphone med dig – hovedtelefonerne tilslutter du med bluetooth. Videre sporer uret din hastighed, afstand, tid og tempo, og kan indstilles forskelligt, alt efter hvilken sport du dyrker. Og som noget nyt har TomTom indført noget, de kalder fitness-age, så du kan se, hvilken alder dit motionsniveau i virkeligheden passer til. Det kan godt være lidt overraskende! Oven i købet får du et trådløst headset.

TomTom Runner 3 Music og trådløst headset, 1499,00 kr., TomTom.

Motion med fart på
© GoPro

Med et GoPro kamera kan du både tage billeder og optage video. Du kan holde den i hånden og nemt tage billeder, hvis du er ude at gå i flotte omgivelser. Men du kan også optage vilde videoer, ved at sætte kameraet fast på en cykel- eller ski hjelm. Kun fantasien sætter grænser for spændende videoer og anderledes vinkler.

HERO5 Session, 1799,00 kr., GoPro.

Let som en fjer
© Casall

Find din indre balance, og udvid din yogarutine med en yogablok. Denne model fra Casall er flot designet i 100 procent naturligt kork, hvilket gør den utrolig let.

Yogablok, 190,00 kr., Casall.

Utrolig nøjagtighed
© Garmin

For 98 procents nøjagtighed på hastighed og distance er denne fod sensor en perfekt tilføjelse til dit løbe ur. Med avanceret sensorteknologi kan den nemlig analysere dine bevægelser, og aflæse ændrede skridtlænger for stor nøjagtighed.

Fod sensor, 549,00 kr., Garmin.

Sjip med stil

Håndlavet design i smukt europæiske valnøddetræ. Designmæssigt er tovet meget simpelt, og har med sine materialer et luksuriøst udtryk. Du kan selv vælge træ typen, samt hvilken farve stål du bedst kan lide.

Sjippetov, Pent.

Skab balance
© Casall

De som dyrker deres indre ro, har brug for en blød og skridsikker måtte. Gør din yoga rutine endnu bedre med denne lette måtte i enkelt design.

Yogamåtte, 600 kr., Casall.