Nyhed: Nu kan du få skærm til din Google Home

Nu kan du både tale til din Google Home og få visuel hjælp.

Google Nest Hub
© Google Nest Hub

Google Home - nu med skærm

I slutningen af 2018 blev Google Home endelig lanceret officielt i Danmark, og det blev muligt at tale dansk til den stemmestyrede assistent.

Nu får familien af stemmestyrede smarthøjttalere fra Google et nyt medlem.

Google har nemlig lanceret Google Nest Hub, der udover at være stemmestyret også har en 7-tommers skærm.

Flere muligheder

Med Nest Hub får Google Home endnu flere muligheder. Nest Hub kan for eksempel bruges som mini-tv, eksempelvis gennem Viaplay, den kan kobles sammen med de øvrige enheder fra Nest, såsom sikkerhedskameraer, dørklokke og røgalarmer.

I køkkenet kan Nest Hub være en stor hjælp under madlavningen. Man kan for eksempel sige: “Hey Google, vis mig, hvordan man laver pandekager” og få vist instruktionsvideoer fra YouTube.

Google oplyser, at én af de ting, som brugere i andre lande er rigtig glade for ved den nye Nest Hub, er muligheden for at få mere ud af de mange billeder, som de fleste af os render rundt med på telefonen.

– Erfaringerne fra andre lande viser, at mange bruger Nest Hub som en digital billedramme, der viser et udvalg af familiens bedste fotos via Google Photos. Ofte bliver fotos næsten glemt, kort tid efter de er taget. Men med Nest Hub kommer familiens fælles minder helt ind i stuen som et interaktivt album, som også kan deles på tværs af familiegenerationer. Alt sammen kan styres med stemmen, hvad enten man ønsker at se billeder af bestemte personer, katte eller feriefotos fra Mallorca. Og takket være maskinlæring kan Google Fotos automatisk fravælge dubletter og slørede fotos, skriver Google i en pressemeddelelse.

Google Nest Hub koster 999,-

© Google Nest Hub
Google Nest Hub
© Google Nest Hub
Google Nest Hub
© Google Nest Hub