B&O går efter guldet og messinget i deres ny kollektion

Gylden messing-finish og purpurfarvede højtalerfronter i den nye Art Deco-inspirerede kollektion fra B&O: Cool Modern Collection.

B&O i messing

Der er noget kysk ved meget elektronisk design. En højtaler eller et fjernsyn er gerne holdt i en enkelt farve. Det kan være sølv eller sort. Og så er vi også ved at nå topmålet af spræl i farverne.

Den tankegang gør B&O op med i deres nye farve- og teksturlinie: Cool Modern Collection.

Purple Heart og Parisian Night
© B&O

Nu kan adskillige af B&O's topmodeller nemlig også fås i messing og vel at mærke til samme pris som standardvarianterne. Samtidig introducerer den designsikre lyd- og billedproducent fra Struer nye tekstilfarver til fronterne på deres fjernsyn og højtalere.

Farverne er Purple Heart, som "skaber en varm nuance af aldrende vin og mørk lyng," som det hedder i B&O's ligelede stilsikre, lyriske sprogbrug. Den anden farve er Parisian Night, der "minder om en silkeblød, dybblå nattehimmel."

BeoLab 18

Lamellerne på højtalersystemet BeoLab 18 og fjernsynet BeoVision 14 fås nu også monteret med lameller i "smoked oak" og stande og vægbeslag i matsort.

Art Deco
© B&O

Cool Modern Collection er ifølge B&O's lanceringsmateriale inspireret både af moderne indretningstrends og den kreative Art Deco-bevægelse fra de brølende 1920’ere, hvor Bang & Olufsen blev grundlagt.

Trådløs messing
© B&O

De nye trådløse højtarere BeoSound 1 og BeoSound 2 er nogle af de talrige elektroniske systemer, der nu også fås i messing (BeoSound 2 kommer dog først på markedet i 2017).

Cool Modern Collection
© B&O

Den ny Cool Modern Collection omfatter også BeoRemote, og hvis der er nogen elektronisk gadget, der fortjener at blive klædt i guld, så er det netop fjernbetjening.

Den er en rekvisit, som alle tager for givet og kun bekymrer sig om, når de ikke kan finde den. Men alligevel er den det bankende hjerte i ethvert elektronisk hjem.

Følgende B&O-produkter er også en del af Cool Modern Collection: BeoRemote One Bluetooth, BeoLab 5, BeoLab 17, BeoLab 19, BeoLab 90, BeoVision Avant.

Læs mere og se flere billeder på det site, som B&O har oprettet for Cool Modern Collection.