5 geniale gaver til en, der elsker gadgets

Vores faste ekspert har udvalgt fem gadgets, der har potentiale for at blive dit hjems bedste ven. Vi er især vilde med robotstøvsugeren, der også kan vaske gulv.

Geniale gadgets til hjemmet

Torben Vognsen er ekspert i alle former for dimser, man kan sætte strøm til. Til daglig holder han til i Fremtidens Hjem, hvor han arbejder med at formidle forbrugerelektronik til almindelige mennesker.
Her kommer han med 5 bud på gadgets, der er geniale i hjemmet. Giv dem til en, der elsker teknologi og smarte gadgets.

Samsung - The Louvre
© Samsung

The Louvre flytter ind i fjernsynet

Samsungs The Frame er et tv, der gør sit ypperste for ikke at være i vejen ved simpelthen at camouflere sig som en billedramme - med en stor indbygget billedbank.
Er du fan af det franske kunstmuseum Louvre, ja, så vil du formegentlig elske, at det nu har lavet en aftale med koreanske Samsung om, at de kan vise 40 af billederne fra det kendte museum på The Frame – forudsat at du har et abonnement på kunst hos Samsung.

The Frame koster fra 2999 kr.

LÆS OGSÅ

ipad-mini fra Apple
© Apple

Lille ipad kan være hjernen i dit hjem

Apple har for nyligt lanceret en lille iPad, kaldet iPad Mini, i en ny version. Og hvis du generelt bruger Apple-enheder overalt, har den lille iPad faktisk en funktion, mange overser: Den kan være hjernen i dit smarte hjem. Den kan nemlig agere styreenhed for Apples HomeKit og dermed styre alt fra køleskabet til gulvlampen, bare den er online på dit hjemmenetværk.

Apple iPad Mini begynder ved 4299 kr.

Zaco a10 robotstøvsuger
© Zaco

Robotstøvsugeren, der også vasker gulv

Tidligere var robotstøvsugeren en halvdum fætter, der kørte rundt og bumpede ind i møblerne ved enhver lejlighed. Det er dog heldigvis ved at være fortid, og en relativt ny spiller på banen har imponeret med dens intelligente styring og imponerende features.

Zaco A10 lærer ret hurtigt at styre elegant rundt om møbler – selv bordben og stoleben klarer den uden besvær. Derudover har den en funktion, som vi her i huset elsker: Den kan også vaske gulv. Og den bruger ganske lidt vand til at gøre det, hvilket både er godt for trægulvene og vandregningen.

Eneste lille anke er, at man skal skifte affaldsbeholderen ud med en vandtank for at vaske – men det er trods alt bedre end selv at skulle svinge moppen i timevis. Prisen er aldeles rimelig, når både sugestyrke og intelligent styring fra appen også virker upåklageligt.

Zaco A10 koster 3499 kr.

Trådløs oplader
© IKEA

Få trådløs opladning i dit "gamle" skrivebord

Trådløs opladning er efterhånden blevet en helt accepteret standard, som alle telefoner understøtter. Men indtil nu har det været nødvendigt med en speciel ladeplade, der sjældent er særlig pæn. Men nu har IKEA bygget en oplader, du simpelthen blot kan montere under en eksisterende bordplade – den fungerer igennem bordplader på op til 22 millimeter.

Opladeren er endnu ikke lanceret i Europa, men ventes at komme til at koste ca. 299 kr., når den dukker op.

LÆS OGSÅ

Sonos Beam
© Sonos

Ny surround-højtaler i lille format

Sonos har en ganske bred skare af højttalere til stort set alle husets rum – og nu kommer de med en ny version af deres mindste soundbar, Sonos Beam. Den er blevet opgraderet på flere punkter. Fx har den nu fået Dolby Atmos, der giver en ekstrem surround-effekt – selv uden brug af andre højttalere. Den vil også kunne afspille musik i såkaldt Ultra-HD, hvilket betyder betydeligt bedre billedkvalitet.

Højtaler, Sonos Beam, 3749 kr.

LÆS OGSÅ