2016's sejeste gadgets

Et køleskab der kan bestille nye varer, et væggeur der frigiver dufte af chokolade, og en sko der kan tælle dit kalorieforbrug. Se 2016's sejeste gadgets her!

Køleskab der kan bestille nye varer
© AP

Køleskabe bliver klogere og smartere: Dette køleskab fra Samsung giver brugerne mulighed for at bestille varer hjem, når køleskabet er ved at løbe tør for mad.

Vågn op til duften af chokolade
© Reuters

Smart vækkeur fra Sensorwake, der kan frigive dufte af havet, junglen, en croissant, kaffe, chokolade eller pebermynte, når du skal op - for dem der ikke er fan af en høj ringetone om morgenen.

Tæl dine kalorier med Scio
© Consumer Physics

Scio er et måleapparat, der øjeblikkeligt kan analysere din mad for at se, hvor mange kalorier den indeholder og dens næringsværdi. Slankekure har aldrig været nemmere!

Ring, der kan måle din aktivitet
© AFP

Oura er en fingerring, som er designet til at måle din aktivitet i løbet af dagen samt kvaliteten af ​​din søvn.

Smart børneske
© Getty Images

Smart børneske fra Yum & Done - Slow Control, der kan opmuntre dine børn til at spise deres grønsager.

Hurtig og præcis termometer
© Reuters

Dette smarte termometer fra Withings benytter 16 sensorer til hurtig og præcis opmåling af din temperatur.

Aktivitetsmåler til din hund

Denne PitPat chip skal anbringes på din hunds halsbånd og giver information omkring dens daglige aktivitet direkte til din smartphone.

Smart køleskab fra LG
© Bloomberg

Dette køleskab fra LG har et panel, der viser, hvad det indeholder, og døren åbnes automatisk, når du står i nærheden af ​​det.

Detaljerede billeder

Phase One har fremstillet XF 100MP-kameraet, som skyder sindssygt detaljerede billeder. Det har også en pris på over 300.000 kr.

Smart fodtøj

Dette fodtøj fra Digitsole kan tælle dit kalorieforbrug, stramme til om foden og varme dine fødder. Skoen har selvfølgelig også støtte i svangen og stødabsorbering i hælen.