Verdensstjerner, som også vil designe ...

'Don't quit your day job', kunne man sige til disse kendte personer, der også har kastet sig over design - med noget skiftende held.

Pharrell Williams er også ... hmm .. designer

Sangeren og produceren Pharrell Williams er genial, men ikke til at designe stole ... Denne besynderlige ting, The Tank Chair, med transperante larvefødder er hans idé, og der kommer formentlig mere møbeldesign fra hans hånd.

Vanilla Ice, den kendte ... lampedesigner

Vanilla Ice er et 90'er-fænomen, som har brug for lidt mere gang i kludene her i 10'erne. Så derfor har han designet en kollektion af lamper kombineret med prismer.
Vi er ikke videre begejstrede.

Brad Pitts møbelkollektion

Skuespilleren Brad Pitt har ikke nok i sin overmenneskelige filmkarriere - han drømmer også om at være til stede i folks stuer med møbeldesign. Her er det en stol fra Pitts kollektion Pitt Pollaro.

Kate Winslets smykkeskrin for Habitat
© Habitat

Engelske Habitat har hyret flere Hollywood-skuespillere til at designe for boligkæden, bl.a. Kate winslet, der står bag denne træ-æske.

Kanye West vil være verdensberømt designer

Kanye West har i flere interviews givet udtryk for, at toppen af musikindustrien ikke rækker for ham. Han vil også kreere design og arkitektur, fortæller rapperen - og påstår, at han arbejder sammen med fem arkitekter om projekter i øjeblikket.
Det er dog kun blevet til en serie af sneakers for Nike og en kollektion af dametøj.