Spring Copenhagen lancerer særudgave af deres velkendte træfigur

Det skandinaviske designbrand har lavet en særudgave af koalaen Victoria, der fremover skal være med til at pryde de danske hjem.

Koalaen Victoria fra Spring Copenhagen
© Spring Copenhagen

Nyhed fra Spring Copenhagen

Det danske designbrand Spring Copenhagen kan endnu engang byde en ny træfigur velkommen til samlingen. Denne gang er det en særudgave af koalaen Victoria i ekstra stor størrelse, designet af Chresten Sommer.

Den store træfigur er 25 cm i højden og skabt i FSC-certificeret eg og ask og har et bevægeligt hoved, arme og ører, så du med små justeringer kan skabe dit helt eget og unikke udtryk.

Der følger desuden et flag med, som Victoria ved festlige lejligheder kan holde i hænderne.

Koalaen Victoria fra Spring Copenhagen
© Spring Copenhagen

En koala med hjertet på rette sted

Koalaen Victoria er lanceret i 200 nummererede udgaver, hvor 150 kr. fra hvert salg går ubeskåret til Danske Hospitalsklove.
Målet med denne særudgave fra Spring Copenhagen er at indsamle 30.000 kr. til Danske Hospitalsklovne – og dermed tilbyde en hjælpende hånd til deres fantastiske arbejde med at give indlagte børn et velfortjent pusterum med plads til sjov og leg.

Koalaen Victoria måler 25 cm i højden og koster 2.499 kr. For nærmeste forhandler kontakt Spring Copenhagen på tlf. 3186 5854 eller besøg www.springcopenhagen.com.

LÆS OGSÅ