Louis Vuitton lancerer coffee table book med ekstraordinære billeder

Du kender nok allerede til Louis Vuittons ikoniske design. Nu har du mulighed for at opleve brandets verden indefra i bogen Louis Vuitton Manufactures.

Coffee table book
© Louis Vuitton / Assouline

Louis Vuitton Manufactures

Den 1. februar 2022 udgiver forlaget Assouline 'Louis Vuitton Manufactures' - en eksklusiv bog, der viser Louis Vuittons atelier samt de talentfulde kunsthåndværkere, der benytter disse lokationer til at skabe enestående kreationer. Assouline er et anerkendt bogforlag, som har udgivet omkring 1500 titler i fem hovedsamlinger guidet af forlagets passion for viden, kultur og rejser.

Bogen udfordrer billedet af et traditionelt værksted og sætter i stedet fokus på de oplysende og udviklende muligheder, som et atelier åbner op for.

Louis Vuittons atelier fordeler sig over Frankrigs landskab og videre fra Genéve i Schweiz til Fiesso d'Artico i Italien og helt til Texas i USA. Steder med historisk fortid eller enestående natur vil ofte have et Louis Vuitton-atelier i nærheden.

Blandt andet kan kunsthåndværkerne nyde synet af Mont Saint Michels bygninger omgivet af hav fra værkstedet i Ducey.

Louis Vuitton Manufactures
© Olivier Pilcher
Louis Vuitton Manufactures
© Louis Vuitton / Assouline

Ekstraordinære fotografier

Louis Vuitton Manufactures indeholder unikke fotografier, der udelukkende er bestilt til denne bog. Disse fotografier illustrerer de enestående steder og bygninger, som huser Louis Vuittons atelierer.

Det er ikke kun de imponerende lokationer, som pryder bogens sider, men også kunstnerne bag de flotte design. Bogen giver et indblik i kunsthåndværkernes verden, og forfatteren Nicholas Foulkes, der er kendt fra blandt andet Vanity Fair og GQ, har skrevet bogens forord.

Louis Vuitton Manufactures
© Olivier Pilcher