Se de delikate nyheder fra Eva Trio

Efterår og vinter er synonym med indendørs hygge, som selvfølgelig ledsages af varme drikke og lækre kager. Hvis du er enig, så er Eva Trios nyheder måske lige noget for dig

Kaffe, the, kager og søde sager er nærmest obligatorisk på de kolde vintereftermiddage. Derfor er vi også ret vilde med Eva Trios nyheder i stellet Legio Nova, der lægger op til den ultimative efterårs- og vinterhygge. Det rillede Legio Nova er en moderne trendy opdatering af det klassiske stel Legio, som er designet af Ole Palsby.

Se de smukke nyheder herunder, som helt klart ryger på vores ønskeliste til jul.

Moderne kagebord

Nyhederne i det enkle og moderne stel er blandt andet en smuk étagiére i 3 etager, hvor dine kager virkelig kan komme til deres ret og få dine gæsters mundvand til at løbe. En anden nyhed, som fungerer godt på bordet sammen med étagiéren, er et lagkagefad, der er perfekt til delikate runde kager.

Traditionelt med tvist

Eva Solos ovale Legio tallerkner er med form og enkelthed blevet en klassiker. Tallerknen kommer nu i Legio Nova stellet med karakteristiske riller, som med den ovale form skaber et tvist til den traditionelle borddækning. Brug de ovale tallerkner sammen med de nye serveringsfade - de fås både som runde og ovale, så de har et utal af anvendelsesmuligheder.

Stilrene skåle

Andre nyheder er de søde, små skåle med låg, som kan bruges til alt fra karameller og slik til oliven og snacks eller i køkkenet til salt, pepper eller dine yndlingskrydderier. Så kan de komme direkte på middagsbordet, sammen med de fineskåle, som lanceres i tre størrelser. Den mindste skål er designet med riller på ydersiden, så skeen ikke larmer mod rillerne, mens de to store skåle har riller på indersiden for at give et elegant look til salaten og frugt.

Afternoon Tea

Endnu en nyhed er den nye elegante kopi 40 cl, som er designet til en stor kop kaffe eller kakao med en lækker portion flødeskum på toppen. Koppen med hank er nummeret større end den populære version, der blev lanceret i foråret 2016. Brug kopperne sammen med étagiére i 3 etager, og inviter gæster på traditionel britisk afternoon tea.