Sådan husker du alle dine noter

Designeren Kirsten Camara har opfundet et bord, der husker alle dine tanker for dig.

Vi kender det alle. Glemte post-its, som sammenkrøllede ligger i den fjerneste krog af stuen. Krydser på hænderne, der kun holder i et par dage. Vi skriver alle noter, men måden vi bruger dem på, er ikke altid så effektiv. For i en travl hverdag, er det de færreste der husker og prioriterer de der løse sedler, som aldrig er til at finde. Og hvad var det nu lige, det kryds på hånden betød? Designeren Kirsten Camara har fundet løsningen, så man kan huske sine noter og hurtigt kan finde dem frem igen.

En kilometer papir, som du kan tegne og skrive på, præcis som det passer dig. Og så fylder det ikke mere end en normal skrivebordsplade. Dét kalder man pladsudnyttelse. Men hvordan er det overhovedet muligt?

Det praktiske og unikke møbel består af et glaspanel, som bliver støttet af to ben af ahorn. Men i hver side af bordet er der placeret to store ruller papir, der er trukket over glaspladen, og derfor udgør overfladen af skrivebordet. På den måde kan du med dette bord slå din kreative side løs, da du altid bare kan rulle lidt på et af håndtagene, og dermed udskifte det overtegnede papir med et blankt stykke. Og det tager to sekunder at rulle tilbage igen, hvis du lige skal huske noget, du havde skrevet ned.

Så med en Memory Desk i huset, vil du aldrig kunne smide dine noter væk. Glem alt om scenarier som ”hvad var det nu lige, den der adresse var” eller ”kan du vente et minut, jeg skal lige finde noget at skrive på”. Med denne løsning, vil du opnå en mere struktureret hverdag, da der ikke er noget stress, fordi du ikke kan finde dine noter. Og så gør det heller ikke noget, at skrivebordet er super flot og minimalistisk.

Har du en snedker gemt i maven, er dette bord lige nået for dig. For det kan ikke købes – det skal laves selv. Opskriften findes på www.creativecommons.org