© MCH

Nyt, ungt talent modtager eftertragtet pris på Formland

80 deltagere kæmpede om prisen ved CREATORS COMMUNITY Design Award, men Harald Hermanrud løb med prisen for sit innovative, gennemførte og fleksible reolsystem.

CREATORS COMMUNITY

På åbningsdagen for årets designmesse, Formland, blev der uddelt en eftertragtet pris i forbindelse med CREATORS COMMUNITY Design Award. Prisen blev overrakt til møbeldesigneren Harald Hermanrud, der ved hæderen udtalte: _Det er stort. Jeg er meget taknemmelig. Det er et skridt videre mod drømmen. _

Harald Hermanrud, som er ejeren af møbelvirksomheden med selv samme navn, blev meget glad og begejstret over tilegnelsen af prisen. Harald Hermanrud havde designet et fantastisk flot, innovativt og fleksibelt reolsystem, som juryen var helt vilde med.

Hele 80 kreative iværksættere var taget i betragtning til CREATORS COMMUNITY.

Formland er en designmesse i Messecenter Herning, hvor flere hundrede udstillere fremviser deres produkter, nyheder og innovative designløsninger. Torsdag d. 2. februar blev dørene til den storslåede designmesse åbnet, og jagten på unikke og funktionelle designs gik i gang.

På Formland kan udstillere få vist deres spændende produkter, kollektioner og nyheder. Der er stort fokus på branchens nye ansigter, hvilket giver disse mulighed for at fremvise deres innovative designs, hvor funktionalitet og æstetik er i højsæde.

© MCH