Nyt koncept: Køb af unikakunst online

Alle skal kunne være med, når det kommer til kunst og kultur. à mon avis er et nyt koncept, du skal kende, hvis du går og drømmer om kunstbeklædte vægge. Vi er allerede fan!

© à mon avis
© à mon avis

Opfordring til køb af unikakunst

á mon avis er et nyt udstillingskoncept, der præsenterer og sælger unikke kunstværker af danske samtidskunstnere - og er lige noget for dig, der elsker kunst, men ikke føler, at du har midlerne til at pryde dine vægge med det, derhjemme.

Den første udstilling består af 55 unikke værker skabt af 18 danske samtidskunstnere, der alle koster mellem 1.000 og 10.000 kr.

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at købe et kunstværk til hjemmet.

Udstillingens kunstnere spænder fra veletablerede navne som Eske Kath, Cathrine Raben Davidsen og Karl Monies til unge talenter som Amalie Gabel og Mads Hilbert.

© à mon avis

"Endnu flere skal have øjnene op for unik, dansk samtidskunst"

à mon avis har altså et mål om at gøre kunst mere tilgængeligt for den almene kunstelsker - og er meget håbefulde omkring dette.

– Rigtig mange elsker at opleve kunst og kultur, f.eks. ved at gå museum, men de aner ikke, at de også kan få glæde af unikakunst på væggene derhjemme. Det er som om, at viljen er der, men den ofte ender i plakatkøb, fordi man simpelthen ikke ved, hvor man skal søge hen for at købe kunst. Desuden oplever vi, at mange går ud fra, at de nok ikke har råd. Det er virkelig ærgerligt, for det er slet ikke tilfældet. Vi håber, at à mon avis kan hjælpe med at gøre op med den tankegang og få endnu flere til at få øjnene op for unik, dansk samtidskunst, siger Amira Høg Daimar og Michael Schmidt, grundlæggerne af à mon avis.

Konceptet blev lanceret med en pop-up udstilling i Kødbyen, i weekenden den 27.-29. august - og fortsætter herefter digitalt i to måneder.

Du kan købe og se værkerne her.