Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Ny kollektion fra IKEA: Ikke to items er ens

Lige fra tekstiler til håndlavet keramik.

© IKEA

ANNANSTANS

… er navnet på den nye særkollektion fra IKEA. Kollektionen består af unikt kunsthåndværk, som er blevet til i samarbejde med den svenske tekstildesigner, Martin Bergström, og kunsthåndværkere fra Indien, Thailand og Rumænien.

Kollektionen kombinerer gamle teknikker med moderne design:

– Det store spørgsmål i arbejdet med denne kollektion har været at finde ud af, hvordan vi på bedste vis kombinerer vores forskelligheder i én samlet kollektion. Vi har skubbet vores grænser og kombineret mine idéer med kunsthåndværkernes traditioner, så hvert eneste produkt føles helt rigtigt, fortæller Martin Bergström.

Et socialt tiltag

Særkollektionen er en del af IKEA Social Entrepreneurs-initiativ, hvor IKEA i samarbejde med lokale entreprenører og ildsjæle, i bl.a. Indien, Thailand og Rumænien, arbejder for at forbedre hverdagen for de erhvervsdrivende, og i særdeleshed kvinder, i deres lokalsamfund.

ANNANSTANS-kollektionen er allerede af finde i varehusene.

© IKEA

Håndplukket til dig