Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nu kommer anden del af Tom Dixons samarbejde med IKEA

Her er nyhederne i DELAKTIG-kollektionen.

Ny seng i DELAKTIG-kollektionen

I februar 2018 blev den ikoniske designer Tom Dixons design tilgængelig i IKEAs varehuse, med kollektionen DELAKTIG.

DELAKTIG var i første omgang et sofa-system, der kunne sammensættes på flere måder og dermed personliggøres - inspireret af IKEA-hacks. Nu bliver kollektionen udvidet med en seng, der også kan tilpasses.

– Nu har vi taget de næste, naturlige skridt og gjort sengen til et møbel, der kan personliggøres og ændres i takt med, at man flytter, laver om på indretningen eller bare har lyst til et nyt udtryk i soveværelset, siger Sofie Kragh Ingvorsen, Commercial PR Responsible hos IKEA Danmark.

De nye elementer inkluderer DELAKTIG sengestel, sengegærde og nye betræk i slidstærkt materiale og 3 farver: lys gammelrosa, beige og mellemgrå.

Allerede da samarbejdet i første omgang blev præsenteret, udtalte Tom Dixon, at han gerne ville lave en seng.

– Jeg ville hellere lave en seng. Verden har rigeligt med sofaer, men en seng, for pokker. Er du klar over, hvor meget tid man tilbringer i sin seng? sagde han i et interview til BO BEDRE.

Nu er den tanke altså blevet til virkelighed. Produkterne kommer til salg i februar i IKEAs varehuse.

IKEA DELAKTIG SENG

© IKEA

IKEA DELAKTIG seng med hovedgærde

© IKEA

Relaterede Artikler