Lysestagen genfødes igen og igen

Lysestagen er et eviggyldigt objekt, som aldrig holder op med at fascinere designere. Og i den mørke, nordiske vinter har vi brug for nye måder at iscenesætte lyset på. Her er én af dem, Chunk of Marble.

En luns af marmor

Chunk of Marble betyder frit oversat 'en luns af marmor', og det er meget kendetegnende for brugen af dette materiale i tidens indretningsstil. Vi vil gerne have marmor og allerhelst i gode, håndfaste bidder.
Chunk of Marble er en lysestage designet af Andreas Engesvik for Menu, og den har lige præcis det bastante og alligevel yndefulde look, der er karakteristisk for Menus kollektioner.

Læs også om ny keramik - det smukkeste stel, vi har set længe

Dertil kommer, at firmaets designere har været skarpe til innovation af denne genstand, lysestagen. Den genfødes igen og igen, og man holder aldrig op med at se nye sider af stagen.

5 numre af BO BEDRE og Chunk of Marble for genial pris

Chunk of Marble er valgt som en del af tilbuddet, når BO BEDRE går på gaden med sit store 55-års jubilæumsnummer.
Du kan vælge lysetagen fra Menu og 5 numre af BO BEDRE til den fine pris a kun 199 kr. plus porto og ekspedition. Du sparer op til 599,75 kr.!

Gå ind og bestil abonnementet og få Chunk of Marble her.

BO BEDREs jubliæumsnummer vil byde på flere nyheder, blandt andet serien BO endnu BEDRE, hvor en heldig læser hver måned får førstehjælp til sin bolig.

Du kan også bestille 5 numre og et Arne Jacobsen-salatbestik fra serien Cylindria.