Kom med på Københavns smukkeste motionsløb

Er du vild med arkitektur og motion, så er Arkitekturløbet uden tvivl noget for dig.

Arkitekturløbet 2021 – et oplevelsesløb gennem byen

DAC (Dansk Arkitektur Center) har slået vingerne sammen med DGI Storkøbenhavn, og sammen med Københavns Kulturkvarter inviterer de løbeglade designentusiaster til byens smukkeste motionsløb, der er planlagt ud fra en rute forbi byens arkitektoniske oplevelser.

© PR

At løbe gennem Københavns gader og stræder og opleve arkitektur, haver, parker og museer er det, du får mulighed for med Arkitekturløbet. Her tager ruten dig nemlig steder hen, hvor det normalt ikke er tilladt at løbe.

Løb gennem ellers lukkede ruter

I år løber Arkitekturløbet af stablen søndag den 29. august og har sit startskud ved Lille Langebro, hvor der spilles jazz og efterfølgende serveres kaffe og lidt at spise på Bryghuspladsen. Ruten fører løberne gennem DACs værksamling i byen og giver blandt andet adgang til bygninger, der normalt er lukkede for offentligheden. Dermed får deltagerne blandt andet mulighed for at komme forbi Vartov, Krigsmuseet og Københavns Rådhus.

© PR
© PR

Gå eller løb

Rent praktisk foregår løbet uden tidtagning og er både tiltænkt de hurtige løbere og hyggemotionister, der gerne vil opleve byen på en ny måde. Ruterne er henholdvist 5 eller 10 km, og deltagerne kan vælge imellem at gå eller løbe.

Løbet foregår den 29. august fra kl. 9-12, med start ved Lille Langebro og slutpunkt ved BLOX.

Der udbydes et begrænset antal billetter. Prisen for voksne er 295 kroner, og billetterne kan købes her.