Kay Bojesen ny træfigur bil
© Kay Bojesen

Kay Bojesen ude med ny smuk træfigur

Hvis du har benzin i blodet, en forkærlighed for skønne pyntende træ-genstande eller bare elsker klassisk dansk design, så vil den nye træfigur fra Kay Bojesen med sikkerhed skabe glæde.

Kay Bojesen ny træfigur design dansk
© Kay Bojesen

Der sker lige nu en relancering af noget af Kay Bojesens mest populære design. Det nyeste skud på stammen er for folk med benzin i blodet, og er skabt udfra Bojesens egne originale skitser.

Kay Bojesen ny træfigur design dansk
© Kay Bojesen

De smukke automobiler passer perfekt ind i den nordiske minimalistiske stil. Bilerne er en flot sammensætning af, hvad der repræsenterede Kay Bojesen for mange år tilbage, da han kredsede i legetøjsuniverset, og smukt klassisk dansk design, som de fleste af os forbinder ham med i dag.

Designer bilerne var oprindeligt tiltænkt som legetøj for ældre børn, der var blevet for gamle til de klodsede og kantede legetøjs muligheder. Dog bliver mange af hans designs idag relanceret som designer gadgets i stedet.

De kan pynte et kontor på en enkel måde, pryde stuen for designelskeren eller bringe leg og fantasi ind køkkenet.

Selvom Kay Bojesen aldrig selv fik et kørekort, afholdte det ham ikke fra, at designe de flotte automobiler der, som hans berømte trædyr, består af bløde linjer, lækkert materiale og fantasi.

Kay Bojesen ny træfigur ubehandlet egetræ
© Kay Bojesen
Kay Bojesen ny træfigur bil rød sort
© Kay Bojesen

Du kan få fingerne i de fine Kay Bojesen Automobiler Sedan i starten af september.