© ILVA

IDdesign og ILVA søger igen nye designtalenter

Har du en designer gemt i maven, og måske den bedste idé til et flot design? Så skal du være med i ILVAs designkonkurrence, hvor alle innovative designinteresserede er velkomne.

IDdesign og ILVA

Det er nu femte år i træk, at ILVA holder deres store designkonkurrence, hvor hovedpræmien er 50.000 kroner samt at få sat dit design i produktion.

Den internationale franchisekæde, IDdesign, er medarrangør af designkonkurrencen og dermed er konkurrencen løftet til et internationalt niveau. Alle må deltage og flere forskellige uddannelsessteder inden for arkitektur og design er inviteret til at deltage i designkonkurrencen.

Vinderen 2016

Sidste års vinder af ILVAs designkonkurrence blev Italienske Simone Affabris.

Simone Affabris blev inspireret af solens solopgang og solens solnedgang, og sådan blev hendes vinderdesign ”Almanacco” til. Almanacco er en lampe, der har samme bevægelighed som solen. Den starter i øst og slutter i vest. Lampen er fleksibel, og du kan få lys i lige præcis den vinkel du ønsker.

Vil du være med?

Har du en god idé til et flot og funktionelt design? Så har du muligheden for at være med i konkurrencen, som allerede er åbent for tilmelding.

Sidste frist for deltagelse er 1. maj 2017.

”Vi er på udkig efter et design, som kan komplimentere og styrke ILVAs sortiment og position. Designet skal have bred kommerciel appel, være innovativt, nyskabende, funktionelt og samtidig være kvalitet til en fair pris. Og så skal produktet være realisérbart i forhold til materialevalg og produktionsmetode.” udtaler ILVAs marketingchef, Nanna Harder.

Designkategorier

Ilva har opsat to designkategorier, hvor designidéen skal være indenfor en af kategorierne

  • Dagligstue, eksempelvis sofa, lænestol, sofabord, reol eller boligtilbehør
  • Spisestue, eksempelvis spisebord, spisestol, skænk eller boligtilbehør

Præmier

Hovedpræmien lyder på 50.000 kr., og muligheden for at få sit produkt sat i produktion. Derudover får det andet bedste designforslag 10.000 kr. og det tredje bedste designforslag får 5.000 kr.

Du kan læse mere på www.ilva.dk/designaward