Hvilken stor blockbuster-film er dette sofabord inspireret af?

Bare rolig - der findes flere af dem, og de kan faktisk købes og leveres via pakkeposten.

Den bøjede by
© Stelios Moussaris

Stelios Mousarris er en cypriotisk designer, der tidligere har arbejdet som modelbygger for den banebrydende britiske tegnestue Fosters and Partners.

Nu har han dog opgivet sit dagjob for at satse på møbeldesign.

Wave City Coffee Table
© Stelios Moussaris

Inspirationen til sofabordet stammer fra en blockbuster-film instrueret af tidens mest virtuose filminstruktør, Christopher Nolan.

Moussaris kalder selv sit spektakulære møbel for _Wave City Coffee Table. _

Inception
© Stelios Moussaris

I Christopher Nolans visuelle mesterværk, Inception, med Leonardo di Caprio i hovedrollen spiller arkitektur en væsentlig rolle.

I en uforglemmelig scene i filmen viser den karakter, som Caprio spiller, hvordan man kan bøje en by i drømme. Den scene har Moussaris omformet til et sofabord i træ og stål med brug af 3D printer-teknologi.

Få det sendt med pakkeposten
© Stelios Moussaris
Wave City Coffe Table ligner et unika-værk, men der findes faktisk flere af dem, og de kan erhverves via Moussaris' hjemmeside for 5000,- euro - inklusiv forsendelse.
Tæppesofa
© Stelios Moussaris
Har du mod på mere Moussaris, så fører han også en tæppesofa, som han har designet sammen med kunstneren Jan Blythe. Du skal dog vide, at hver Carpet Sofa tager ca. 4 måneder at lave, og at de koster 30.000 euros stykket, men så kan du også selv vælge et tæppe, der passer til det rum, tæppesofaen skal stå i.