Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her er den hotteste keramiker på Instagram

BO BEDREs trendekspert er faldet over en profil på Instagram, hvor kunst og keramik bliver kombineret.

Der er efterhånden ny, spændende keramik rundt om ethvert gadehjørne. Og på Instagram!

For et par år siden kickstartede amerikansk/danske Eric Landon og hans studio Tortus Copenhagen en bølge af keramik, især på de digitale medier. Små værksteder og keramikere fik pludselig adgang til eksponering i hele verden. Og siden da er det gået stærkt.

Der dukker kontinuerligt nye navne op, og vi køber også mere og mere keramik – ikke den kommercielle slags, men det mere smalle kunsthåndværk, der balancerer på kanten af kunst, og i hvert fald har kant.

Jeg blev selv ret betaget af engelske Olivia Walker, som skaber de fineste skåle og vaser, da jeg en dag sad og browsede gennem Instagram. Hun er inspireret af både champignon, fuglereder, kul og alt andet godt fra naturen.
Og så er hun desuden indstillet til en stor international pris her i efteråret, nemlig The European Prize for Applied Arts.

Læs også: Eric Landon fra Tortus Copenhagen gør keramik sexet igen.

Relaterede Artikler