Estisk rapper designer bollesofa til IKEA

Sofaen bliver sat i produktion, hvis rapperen når 10.000 kommentarer på sit Instagram-opslag.

Tommy Cashs Bollesofa
© Tommy Cash

Var det noget med en bollesofa? Vi garanterer ikke, at den kommer uden krummer, men ikke desto mindre er det det, der er i sigte.

Den estiske rapper Tommy Cash, der også er kendt for sine samarbejder med blandt andet Adidas og Maison Margiela, har sammen med kunstneren Gab Bois skabt sofaen LOAFA for Ikea. Sofaen har tydelige referencer til den italienske designer Mario Bellinis ikoniske Camaleonda-sofa fra 70'erne, som lige nu pryder et utal af store influenceres hjem. Vi spår dog, at LOAFA bliver en anelse billigere end dens hypede italienske muse.

Cash har bedyret, at sofaen bliver sat i produktion, såfremt hans opslag får 10.000 kommentarer - og i skrivende stund har det - ikke overraskende - fået flere end 12.000, så nu er der ikke andet at gøre, end at vente på Ikeas endelige bekræftelse. Vi spår, at den vil gå som varmt brød. I hvert fald, hvis den er glutenfri.

Se flere billeder af sofaen nedenfor.

Inspirationen

Som skrevet er LOAFA inspireret af Mario Bellinis ikoniske Camaleonda-sofa, der produceres af B&B Italia. I Danmark kan du få fingrene i den hos D Studio i København. Bedøm selv, hvilken udgave du foretrækker.

LÆS OGSÅ