Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Elton John indgår samarbejde med dansk interiør-brand

Resultatet er så fint!

Elton John x Lucie Kaas

Nu kan du snart have en af verdens bedst sælgende pop-kunstnere stående på din hylde. Lucie Kaas har nemlig lige afsløret deres officielle samarbejde med Elton John, hvor de i samarbejde med Bravado har udviklet to kokeshi-dukker, som ligner ham.

De fine kokeshi-dukker fra Lucie Kaas er ofte kendetegnet ved, at afbilled ikoniske eller letgenkendelige mennesker og figurer: Og her passer Elton John perfekt ind med sin karakteristiske beklædning.

Der er taget udgangspunkt i to af grammy-vinderens ikoniske outfits, i Lucie Kaas fortolkning af deres Elton John kokeshi-dukker. Det ene er det hvide fjerkostume, som han bar under et PR photoshoot i sit hjem i 1974. Det andet er et farvestrålende outfit i pink, som bar under sin medvirken i The Muppet Show i 1977.

Elton John vil være at finde i butikkerne fra juni 2019 og have en vejl. udsalgspris på 279 kr. Du kan også finde dem her.

© Lucie Kaas

© Lucie Kaas

Håndplukket til dig