Design Awards 2017: Årets Designer

Prisen går til en designer, der har sat et tydeligt aftryk på designscenen med karakteristisk, originalt og holdbart design. Se de nominerede her.

Design Awards 2017

Så er det snart tid til årets store designbegivenhed i Danmark, når BO BEDRE, Bolig Magasinet og Costume Living uddeler Design Awards 2017. Uddelingen af priser finder sted ved en gallafest i Folketeatret i København 6. september, hvor den samlede danske designverden vil være til stede. Du kan naturligvis følge begivenhederne her på bobedre.dk.

Vind et BeoSound Shape-lydsystem:

Du kan også selv være med til at sætte dit præg på Design Awards 2017. Som de tidligere år vil vi nemlig uddele læserfavoritten til det bedste design i 2017. Når du har afgivet din stemme, er du med i lodtrækningen om et BeoSound Shape lydsystem bestående af 6 moduler (2 højttalermoduler, 2 akustiske dæmpermoduler, 1 forstærkermodul og 1 BeoSound Core enhed). BeoSound Shape er et nyt, vægmonteret trådløst højttalersystem fra Bang & Olufsen til den designbevidste musikelsker. Løsningen giver en fantastisk lydoplevelse, et brugertilpasset design og integrerede støjdæmpere, der forbedrer akustikken i rummet. Samlet værdi 25.000 kr. Afgiv din stemme her.

Scroll ned af galleriet for at se de nominerede i kategorien Årets Designer.

Cecilie Manz

Det har været et imponerende år for design, der bærer Cecilie Manz’ signatur. Lige fra overbevisende puf og vase for Fritz Hansen, over en hel kollektion af flotte udemøbler for Gloster til badeværelsesdesign for Duravit. Sidstnævnte sker kun for de allerstørste designere, som hun nu tilhører. Nationalt og internationalt.

GamFratesi

Den italiensk/danske duo fortsætter sit overbevisende arbejde og er her for 3. år i træk nomineret som Årets designer. I år vil vi især fremhæve den smukke loungestol Kite Yuh for Porro og den helt nye lampe for Louis Poulsen plus de nye udgaver af Beetle-serien for Gubi, der understreger at duoen i detaljen er mestre.

Chris L. Halstrøm

Hvad enten hun arbejder for sig selv eller som en del af duoen Included Middle kan Chris L. Halstrøm noget særligt. Vi lagde mærke til det på Sileo Bench på en udstilling i Rundetårn, og ikke mindst i de nye køkkenfronter for Reform Cph. Det handler om at skære til millimeter før, det er for meget. Præcist designarbejde giver vellykkede produkter.

Therese Arns

Echasse-vasen er lidt af et mesterværk. Med tydelige oldgræske forbilleder er det lykkedes Therese Arns at skabe en vase, som samtidig er en skulptur. Sammen med de nye møbler for Menu, samler det et indtryk af en designer, som er i gang med at erobre designverdenen.

Iskos-Berlin

Hvad enten det er strikkede lamper, stringente og skarpskårne møbler eller dekadente krystalglas. Duoen Boris Berlin og Aleksej Iskos fortæller designhistorier, hvor de eksperimenterer med nye teknikker. Det peger fremad, og det har vi brug for.