Design Awards 2015: Årets blogger

Prisen som Årets blogger uddeles ved design Awards 2015. Du kan se de syv nominerede og stemme på din personlige favorit lige her.

  1. HOMESICK

Bag Homesick er de tre piger Tatiana, Camilla Marie og Mette. Deres blog beskrives bedst som en idé-legeplads, hvor der altid er indretningsinspiration at hente. Stilen er minimalistisk og nordisk.

  1. THE RUSTY HOME

Julie er ansigtet bag The Rusty Home. Julie er en nærværende boligentusiast med fokus på gør-det-selv, kaktusser, loppefund og kreative indretningsløsninger.

  1. SONOMA SEVEN

Ansigtet bag Sonoma Seven er Mille Emilie. Mille Emilie har en forkærlighed for dansk design, gode loppefund, arvestykker og masser af gør-det-selv. Stilen er rå, maskulin og personlig. På bloggen leveres masser af kreative og veludførte gør-det-selv løsninger.

  1. THE SWEET SPOT

Laura Scheuer Trøstrups blog er om indretning og design - og om at dele hverdagslykken samt de såkaldte sweetspots i livet.

  1. BOLIGCIOUS

Malene Marie Møller har en stor indsigt i designverdenen – både på hobby- og et professionelt plan. På bloggen leveres masser af inspiration til indretning, design og kunst. Hendes blog er blevet udvidet til et online magasin, der er det første af sin slags.

  1. FRK. OVERSPRINGSHANDLING

Masser af grønne planter, vintagefund og inspirerende gør-det-selv projekter – netop dette mødes vi af hos Julia fra Frk. Overspringshandling. På bloggen leveres rå boligindretning med masser af personlighed.

  1. THAT NORDIC FEELING

bloggen deler Rikke ud af sin passion for interiør og design. Rikke er særligt inspireret af den nordiske stil og derfor repræsenterer hendes blog netop denne.

Stem på årets blogger her!