Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Delikate farver og geometri fra &Tradition

Det danske møbel- og designfirma &Tradition præsenterer en efterårskollektion, hvor den spanske stjerne Jaime Hayon bl.a. slippes løs med geometriske former.

© &Tradition

Geometrisk møbelkunst af Jaime Hayon

Forbered dig på de kølige nætter og regnfulde dage, og implementer varme toner i hjemmet. Dette geometriske bord står som et smukt skulpturelt møbel, hvor forskellige former, farver og materialer harmonerer. Bordet er designet af den spanske designer, Jaime Hayon.

© &Tradition

Unikke vaser i metaller

Selv små ændringer eller tilføjelser kan gøre en stor forskel. Disse fine vaser fra serien True Colours, er hver især unikke, men supplerer hinanden i indretningen.

True Colours Vase by Lex Pott

© &Tradition

True Colours Vase by Lex Pott

© &Tradition

FlowerPot i delikat farve

FlowerPot har med dens to halvcirkulære sfærer rettet mod hinanden for længst placeret sig som en af vor tids store designikoner. I &traditions nye serie har den klassiske lampe af Verner Panton fået nye, delikate farver.

FlowerPot Pendant by Verner Panton

© &Tradition

Smukt bord i eg og marmor

Space Copenhagen står de bag en smuk loungeserie, hvoriblandt dette smukke bord er at finde. En kombination af eg og marmor.

Fly Table by Space Copenhagen

© &Tradition

Fly Table by Space Copenhagen

© &Tradition

Relaterede Artikler