Formland
© Tony Brøchner

Hold dig opdateret – se de nyeste trends fra Formland Autumn 17

Design- og interiørmessen Formland tiltrækker indkøbere fra 38 lande, blandt andet Frankrig, Japan og Tyskland.

Hvad bliver det nye sort? Svaret på dette søgte indkøbere, udstillere og designere på messen Formland Autumn 17, og BO BEDRE var naturligvis tilstede.

Spændende kollektioner fra de mange udstillere, produktnyheder fra kendte designere, hvor de nyeste trends og tendenser var i fokus, tiltrak endnu flere udenlandske indkøbere end sidste år.

Om du er til køkken-nyt, interessante designermøbler eller skønne bordopdækninger, så er der inspiration at hente her.

formland inspiration stue
© Tony Brøchner
formland inspiration bordopdækning
© Tony Brøchner

Den flotte og enorme messe fyldte 10 haller i Messecenter Herning med god stemning, de nyeste trends indenfor design og interiør og i alt 12.288 besøgende fra 38 lande. Formlands succesfulde messe skyldes, i følge flere af de besøgene, det personlige møde:

– På Formland har jeg også mulighed for at mødes personligt med de mennesker, jeg møder online. At mødes ansigt-til-ansigt med ens forretningspartnere har stor betydning for kvaliteten af samarbejdet, så det betyder meget for mig_.,_ Helene Stolzenberg, NORDliebe.

Dette personlige møde i form af messen Formland, har nu gennem de sidste 33 år samlet fagfolk under et tag. Fælles for de besøgende gælder, at de alle har en stor kærlighed for interiør og design, samt en lyst og passion for at blive opdateret omkring de nyeste trends.

formland inspiration
© Tony Brøchner
formland inspiration
© Tony Brøchner

Til messen måtte Formland også både give en stor tak til, og tage afsked med Anette Eckmann, som efter over 30 år med trendområder ved Formland, takker af. Hun har spillet en stor rolle i Formlands trendzoner, som udstilles på messen, og videre har hun ved flere lejligheder leveret stylede sager og artikler til BO BEDRE.

Anette Eckmann Formland
© Tony Brøchner