Carl Hansen & Søn udvider paletten af kvalitetsmøbler

Se møbler af Kaare Klint, Mogens Koch og Mogens Lassen få nyt liv i en helt unik kollektion af Carl Hansen & Søn.

Ny unik kollektion

Velkendte møbeldesignere som Kaare Klint, Mogens Koch og Mogens Lassen indgår, sammen med en række andre designere, i Carls Hansen & Søns nye kollektion.

Med de mange nye eksklusive møbler af ovenstående ikoniske designere, tilføjer firmaet det ypperste design udviklet i 1930’erne og 1940’erne til sin kollektion.

© Carl Hansen & Søn

Klassiske Kaare Klint

Kaare Klints møbler bliver en stor del af den nye kollektion. Blandt de møbler, som får nyt liv hos Carls Hansen & Søn, er Kaare Klints Safaristol, Propeltaburetten, Additionssofa, Mix Chair, Easy Chair, Red Chair-serien samt den berømte Faaborgstol, der blev udført i forbindelse med indvielsen af Faaborg Museum i 1915.

© Carl Hansen & Søn

Rene former fra Mogens Koch

Mogens Koch skilte sig ud med sin forståelse for rene former og var altid skarp på funktionalitet.

Til kollektionen tilføjes Mogens Kochs Foldestol fra 1932. Det unikke ved denne stol er, at den er konstrueret på en måde, så den stabiliserer sig selv, når man sætter sig i den.
Derudover føjes det fleksible Byggereolsystem, Easy Chair 51, og model 52 sofaen til Carls Hansen & Søns kollektion.

© Carl Hansen & Søn

Mogens Lassen

Den sidste tilføjelse til kollektion er fra Mogens Lassen. Det klassiske sofabord, Ægypterbordet, blev første gang vist på en snedkerudstilling i 1940, og i dag har Carl Hanen & Søn taget bordet under armen.

© Carl Hansen & Søn

Dansk designs guldalder

Kaare Klint, Mogens Koch og Mogens Lassen har præget danske møbeldesignere i generationer med deres gode idéer og materialeforståelse, som i dag er blevet indbegrebet af dansk designs guldalder.

Se flere billeder af kollektionen her.