Bring det farverige efterår ind i dit hjem

Er du til de stramme og stilrene eller de farverige og legende? Farver skal der i hvert fald ind i dit hjem dette efterår. Find inspiration i Montana Collection – og vind et møbel til en værdi af 3.963 kr.

Nu er tiden kommet til at lægge minimalismen på hylden, når det gælder din boligindretning. Her i slutningen af 2015 skal der nemlig skrues godt op for farverne i dit hjem.

Den nye Montana Collection giver dig smukt designede møbler i alle dine yndlingsfarver, så du kan kombinere et personligt udtryk i dit hjem. Farver er en helt essentiel del af Montana – det velkendte fleksible møbelsystem med de uendelige muligheder. Og Montana Collection er deres bud på nogle færdige løsninger. Det eneste, du skal gøre, er at vælge mellem Montanas 42 lakfarver.

Er du til de dybe, mætte farver eller har du et ømt punkt for pastellerne? Uanset hvad, så kombinér dem med trends som naturlige, rå planter og metalliske farver som for eksempel messing, og du er på rette vej.

Tip: Vind DREAM fra Montana Collection i dit helt eget farvedesign. Læs meget mere nederst på siden.

[[KONKURRENCEN ER AFSLUTTET]]

KEEP – til dit tøj og de småting, du holder af

KEEP er en kommode med et tvist. Den kombinerede skuffe og hylde er funktionel og gør det let at tilføre kommoden din egen personlige stil.

KEEP, Montana 14.171 kr.

STORE – masser af plads til tallerkner og glas eller vanter og huer

STORE er en lav skænk med skydelåger. Den rummer dét, du gerne vil gemme væk og fremhæver de ting, du gerne vil vise frem.

STORE, Montana 17.984 kr.

READ – rammen om dine bøger og andre ting, du holder af

Få en bogreol med en farvestrålende personlighed og gør den til et hjem for alle dine yndlingsting.

READ, Montana 17.984 kr.

WELCOME – entrémøblet, der altid byder dig velkommen

WELCOME har god plads til alt det, man skal bruge, før man går ud af døren samt et lækkert stort spejl, så du kan tjekke om brillerne sidder i håret, eller om du har glemt dem på hylden.

WELCOME, Montana 6.325 kr.

DREAM – læg dagen i skuffen og sov sødt

DREAM er ved din side, når du falder i søvn, og når du står op og er oplagt som natbord, men kan også anvendes i mange andre typer rum.

DREAM, Montana 3.963 kr.

VÆR MED I KONKURRENCEN Vind DREAM fra Montana Collection i dit helt eget farvedesign. Det eneste, du skal gøre er at gå ind på denne side og deltage i konkurrencen – så kan du vinde det smukke møbel i lige præcis dit personlige udtryk. Held og lykke!

[[KONKURRENCEN ER AFSLUTTET]]