Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Boyhood genopliver ikonisk ballonhund

Ren nostalgi i en moderne udgave.

© Boyhood

En ballonhund i træ

Den danske designvirksomhed Boyhood har netop præsenteret deres nyfortolkning af den velkendte ballonhund.

Hunden med navnet Ballon d'Og er udformet i massivt egetræ og findes både i en lys- og mørkbejdset udgave. Materialet og de naturlige farver er skabt med tanke på den lyse nordiske indretningsstil.

© Boyhood - Ballonhunden fremstår flot og elegant for sig selv, men ved at kombinere hunden i de to størrelser eller farver kan man skabe et mere livligt udtryk.

Design der fortæller en historie

Boyhood er en dansk designvirksomhed, der, som navnet antyder, finder inspiration i barndommens univers og figurer. Med deres design får de klassiske objekters legesyge udtryk et nyt, moderne og elegant udseende.

© Boyhood

Legesygt design

Udover ballonhundene byder kollektionen også på designobjekter såsom avisbåde, papirflyvere og snurretoppe. Alt deres design er udformet i naturmaterialer i høj kvalitet.

For designeren bag den nostalgiske kollektion, Jakob Burgsø, er det vigtigt at lade de gode materialer og det klassiske formsprog tale for sig selv. Alle designobjekterne i Boyhoods kollektion holdes derfor i et simpelt og elegant udtryk.

Du finder ballonhunden og resten af den nostalgiske kollektion her.

© Boyhood

© Boyhood

Håndplukket til dig