Bolia hylder skandinavisk designarv med tre nye lænestole

Eksklusivt håndværk, holdbare materialer og skræddersyet design er nøgleordene bag de tre nye lænestole fra Bolia: Bowie, Visti og Elton.

Bowie

Bowie

© Bolia

En forårsfrisk tilføjelse

Forårskollektionen fra Bolia er lanceret. Den er præget af et let og sanseligt designunivers, med referencer til den skandinaviske natur og den optimistiske forårssæson.

Denne nye og forfriskende kollektion, som er inspireret af den pulserende skandinaviske natur, byder blandt andet på tre nye lænestole: Bowie, Visti og Elton. Deres look er resolut skandinavisk, deres luksuriøse egetræsstruktur giver dem en klar elegance og deres bløde og generøse volumen skaber en behagelig siddeplads.

Bowie

Bowie

© Bolia

Bowie

Bowie og Visti skiller sig ud ved deres iøjnefaldende, men alligevel velkendte look, tydeligt påvirket af skandinavisk design fra midten af forrige århundrede.

Bowie er skabt af det italienske studie Skrivo og er en sofistikeret lænestol med en solid FSC®-certificeret (FSC® C165134) egetræsramme, der på elegant vis omfavner sædet.

Bowie er håndlavet med en kombination af traditionelle og moderne træbearbejdningsteknikker, som giver en unik æstetik. Sæde og ryglæn kan betrækkes med kundens eget valg af STANDARD 100 af OEKO-TEX® stof eller sporbart læder.

Pris: fra 16.999 kr.

Visti

Visti

© Bolia

Visti

Visti er en indbydende lænestol med en markant stil, hvis retro-æstetik har fået et originalt nutidigt twist.

Lænestolen, som er designet af Studio Nooi, byder på bløde og behagelige volumener, omfavnet af en elegant ramme lavet i massivt FSC®-certificeret eg. Armlænene med flad top giver mulighed for at placere en bog eller en drink, og dermed er Visti en invitation til et øjebliks afslapning i æstetiske rammer.

Pris: fra 12.599 kr.

Visti

Visti

© Bolia
Visti

Visti

© Bolia

Elton

Den tidløse Elton-lænestol er designet af Glismand & Rüdiger. Med sin rene silhuet, omgivet af en slank egetræsramme, hæver Elton sig over gulvet og lader på flotteste vis enhver håndværksmæssig detalje komme til syne i sin mest ærlige form.

Lænestolens vendbare rygpude er fyldt med Flossflakes, som er et hypoallergent dunlignende fyld, der holder formen længere end konventionelt dunfyld. Hver af lænestolens komponenter er udskiftelige, hvilket sikrer lang levetid i et design, der rummer ægte arvestykkepotentiale.

Pris: fra 14.699 kr.

Elton

Elton

© Bolia

Skandinavisk og bæredygtigt

Bolia lancerer årligt to kollektioner, der altid tager afsæt i den foranderlige skandinaviske natur, og hvor ethvert design skræddersys specifikt til kundens behov og ønsker.

Den danske designvirksomhed deler en stor passion for bæredygtige løsninger og har derfor valgt at skabe kollektionen i FSC-certificeret eg.

Læs mere på deres hjemmeside

Elton

Elton

© Bolia

LÆS OGSÅ